NÆRINGSLIVSPORTRETT

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS I BÆRUM, I NÆRHETEN AV OSLO, SANDVIKA OG ASKER

Firmaets nettside er ansiktet utad, og det er her mange møter oss for første gang. Da er det viktig at bildene på nettsiden er profesjonelle og at du fremstår på en positiv, imøtekommende og tillitsvekkende måte. Jeg tar bildene i din ønskede setting – på arbeidsplassen din, utendørs eller i mitt fotostudio  i Bærum. Som fotograf er jo målet mitt å ta de riktig gode bildene – de bildene som gjør at andre får lyst til å ta kontakt med nettopp deg!

Her er eksempler på bilder jeg har tatt for bruk på nettsider, sosiale medier og CVer. Her er også noen bilder jeg har tatt i annen sammenheng, bilder også egnet til næringslivsprofilering. Ønsker du/dere mer tradisjonelle næringlivsportretter med enkel bakgrunn tar jeg selvsagt også dette og eksempler finner du i galleriet.

 

PRISER PORTRETTFOTO NÆRINGSLIV

  • Fotografering i studio og/eller utendørs
  • Et redigert fotografi levert som fil i ønsket format
  • Pris kr 2.000
  • Ytterligere redigerte filer fra samme fotografering kr. 800 per stk
  • MVA kommer i tillegg
  • Annen location enn Gjettum Gård og området rundt gården, tillegg etter avtale

 

Advokat Eirik Djønne om næringslivsportrett: Profilbildet på Facebook er jeg svært fornøyd med. Jeg valgte ut fire bilder av over hundre. De er brukt som pressebilder som tilfører oppslagene noe. Jeg så portrettene du publiserte i A-magasinet og tenkte at det er min fotograf!

Eyrun Thune om næringslivsportrett: Jeg ville ha et bilde av meg til nettsiden Kreftkamp.no.  Bildet skulle utstråle vennlighet og være et helårsbilde tatt utendørs. Anne Helene klarte å fange meg i et bilde hvor jeg føler meg tidløs og samtidig så meg! Aldri har jeg fått så mange komplimenter for et bilde og alle ville gjøre det samme. Jeg kan anbefale Anne Helene på det varmeste!

Kristin Kolstad, Akasien Begravelsesbyrå om næringslivsportrett: Jeg gleder meg alltid til å se Anne Helenes Gjelstad sine bilder. Hvert bilde gir meg mange assosiasjoner, og jeg lager ofte historier når jeg betrakter dem. Bildene er unike og vakre, og jeg setter spesielt pris på de ulike ansiktsuttrykkene. De gir både glede og ettertanke. Derfor har jeg brukt Anne Helene som fotograf både i jobben og privat.