Oslo Bærum | fotograf | fotokurs | personvern

Personvernerklæring

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS OVENFOR SANDVIKA I BÆRUM – KORT VEI TIL OSLO OG ASKER

 

PERSONVERN – NETTBASERT BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Denne personvernerklæringen gjelder for fotograf Anne Helene Gjelstad sine nettsteder. Anne Helene Gjelstad er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene www.annehelenegjelstad.com og www.annehelenegjelstad.com/blog

PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES

Fotograf Anne Helene Gjelstad samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Eksempler på informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse

HVORDAN INNHENTES INFORMASJONEN?

​Fotograf Anne Helene Gjelstad samler inn opplysninger gjennom personlig kontakt, via e-post og meldinger. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene kan jeg være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

FORMÅLET MED INFORMASJONEN SOM INNHENTES

  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne gi deg et tilbud og en tjeneste som passer deg
  • For å kunne levere deg tjenesten og produkter

​På bakgrunnen av informasjonen som innhentes vil jeg tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Jeg henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

 

HVORDAN LAGRES INFORMASJONEN?

​Informasjon innhentet gjennom kontaktskjema på www.annehelenegjelstad.com og personlig overlevering lagres i Mailchimp og i mitt mailprogram.

 

HVORDAN SLETTES OPPLYSNINGENE?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte meg på e-post ah@annehelenegjelstad.com og/eller ved å klikke på lenke direkte til Mailchimp som står nederst i nyhetsbrevene som jeg sender ut.

 

UTLEVERING AV INFORMASJON TIL TREDJEPART?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men fotograf Anne Helene Gjelstad kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Anne Helene Gjelstad.

SAMTYKKE

Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post samtykker du til at jeg kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake. ​

 

RETTIGHETER

Som bruker av nettsidene mine har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som jeg behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at fotograf Anne Helene Gjelstad ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no