Fotokurs oversikt

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS OVENFOR SANDVIKA I BÆRUM – KORT VEI TIL OSLO OG ASKER

Oslo-Bærum-fotokurs-portrettkurs-kurs-Lightroom-Photoshop-Anne-Helene-Gjelstad

Ønsker du lære å ta bedre bilder og å lære å arkivere bildene dine på en trygg og oversiktlig måte? Vil du å lære å redigere bildene dine så de når sitt høyeste potensiale?

Kursene holdes i mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård, bare fem minutter fra Sandvika og med kort vei til Oslo og Asker. Lurer du på hvordan det er å delta på fotokurs hos meg kan du lese om portrettkurs her og finne referanser her. Og du kan gjerne ta kontakt med meg på telefon 90 82 54 57 eller sende en e-post til ah@annehelenegjelstad.com

Portrettkurs lørdag 16. september – søndag 17. september (en ledig plass) og lørdag 23. – søndag 24. september kl. 9 til 18 (en ledig plass) – et inspirerende kurs i portrettfotografering med fokus på kommunikasjon, fototeknikk, lyssetting og etterbehandling. Vi ser på mange forskjellige typer portretter og hvordan disse er blitt til. Og vi går gjennom nyttig fototeori; hvordan stille inn kamera, hvordan fokusere og hvilken linse bør du bruke. Vi har med to modeller og jobber både ute og inne i studio. Bildene går vi gjennom i Lightroom og her jobber vi med komposisjon og utsnitt, hva vi skal fremheve og skjule i bildet, toneringer, oppskarping og hvordan legge fokuset i bildet m.m.

Lightroomkurs heldagskurs lørdag 21. oktober kl. 9 til 18 – et bildebehandlingskurs for deg som ønsker å ta bildene dine til et nytt nivå på en enkel måte. I Lightroom holder du lett oversikt over alle bildene dine. Vi går gjennom oppsett av programmet og de forskjellige modulene: Redigering og retusj, eksportering og publisering på nett, bildeshow med musikk samt fotobøker. Vi går også gjennom teknikk for utvelgelse av de beste bildene, de forskjellige formatene samt sikker arkivering av bilder.

Jeg tilbyr også privatundervisning for enkeltpersoner og små grupper i fotografering, Lightroom og Photoshop. Privatundervisningen tilpasses behov og nivå, enten dere kommer fra en bedrift eller du kommer alene eller med en venn eller flere.

Lurer du på noe? KONTAKT MEG HER

Hjertelig velkommen på fotokurs i mitt fotostudio på idylliske Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum – jeg deler alt jeg kan med dere!