Fotokurs | Oslo Bærum Lightroom, Photoshop, kurs, bilderedigering

Fotokurs i Oslo og Bærum i 2018-19

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS OVENFOR SANDVIKA I BÆRUM – KORT VEI TIL OSLO OG ASKER

Oslo-Bærum-fotokurs-portrettkurs-kurs-Lightroom-Photoshop-Anne-Helene-Gjelstad

Ønsker du å lære å ta bedre bilder og arkivere bildene dine på en trygg og oversiktlig måte? Vil du å lære å redigere bildene dine så de når sitt høyeste potensiale? Her er oversikten over høstens kurs. Noen kurs holder jeg i samarbeide med Interfoto på Skøyen i Oslo. Og noen kurs holder kurs i mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård, bare fem minutter fra Sandvika og med kort vei til Oslo og Asker.

Portrettkurs lørdag 27. – søndag 28. april og lørdag 11. – søndag 12. mai 2019 i mitt studio – et todagers kurs i portrettfotografering med fokus på kommunikasjon, fototeknikk, lyssetting og etterbehandling. Vi ser på mange forskjellige typer portretter og hvordan disse er blitt til. Og vi går gjennom nyttig fototeori; hvordan stille inn kamera, hvordan fokusere og hvilken linse bør du bruke. Vi har med to modeller og jobber både ute og inne i studio. Bildene går vi gjennom i Lightroom og her jobber vi med komposisjon og utsnitt, hva vi skal fremheve og skjule i bildet, toneringer, oppskarping og hvordan legge fokuset i bildet m.m.

Fine Art portrettkurs søndag 4. – mandag 5. november 2018 hos Interfoto – et inspirerende todagers kurs for deg som behersker kameraet ditt og kan basic redigering i Lightroom Classic og Photoshop. Vi har med to flotte modeller, den dyktige stylisten Corinne Alice samt Interfotos egen lysmester Arild Bergseth. Jeg vil vise hvordan jeg poserer modeller og velger styling og vi jobber meg lyssetting og redigeringsteknikker som jeg bruker for å skape mine maleriske, premierte portretter.

Photoshopkurs trinn I lørdag 27. – søndag 28. oktober 2018 i mitt studio – et todagers kurs for deg som vil lære Photoshop fra scratch. Vi setter opp Photoshop så det fungerer optimalt, og vi setter opp Bridge – et viktig program for oss fotografer. Med utgangspunkt i portrett går vi gjennom lag, masker, verktøy, teknikker og  funksjoner. Alle teknikker du lærer kan du selvsagt bruke på alle typer bilder.

Photoshopkurs trinn II lørdag 17. – søndag 18. november 2018 i mitt studio -et todagers kurs for deg som kan programmets viktigste funksjoner som lag, masker og verktøy. På dette kurset viser jeg deg hvordan jeg redigerer bildene mine fra A til Å. Vi redigerer portrett og skaper dimensjoner og skulpturer bakgrunner, plagg og ansikt med dodge og burn og vi går gjennom Frequency Separation. Vi jobber med toneringer og svart/hvitt, etterbelysning og stemning, kontrast, vignettering, blurring og oppskarping og vi lager actions som letter redigeringstrinnene våre.

Lightroomkurs torsdag 18. og tirsdag 23. oktober 2018 hos Interfoto – et todagers bildebehandlingskurs for deg som ønsker å ta bildene dine til et nytt nivå på en enkel måte. I Lightroom holder du lett oversikt over alle bildene dine. Vi går gjennom oppsett av programmet og de forskjellige modulene: Redigering og retusj, eksportering og publisering på nett, bildeshow med musikk samt fotobøker. Vi går også gjennom teknikk for utvelgelse av de beste bildene, de forskjellige formatene samt sikker arkivering av bilder.

Jeg tilbyr også privatundervisning for enkeltpersoner og små grupper i fotografering, Lightroom og Photoshop. Privatundervisningen tilpasses behov og nivå, enten dere kommer fra en bedrift eller du kommer alene eller med en venn eller flere.

Lurer du på hvordan det er å delta på fotokurs hos meg kan du lese om portrettkurs her og finne referanser her

Og du kan gjerne ta kontakt med meg på telefon 90 82 54 57 eller sende en e-post til ah@annehelenegjelstad.com

 

Hjertelig velkommen på fotokursene mine hos Interfoto på Skøyen og i mitt fotostudio på idylliske Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum – jeg deler alt jeg kan med dere!