BALLET SHOES

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS I BÆRUM, I NÆRHETEN AV OSLO, SANDVIKA OG ASKER

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_ballet-shoes_ballettJeg elsker å ta vakre bilder, og vakre bilder av dansere er intet unntak. I mitt fotostudio har jeg en del styling-effekter som blomster, silkeblomster, smykker og gamle møbler og også noen vakre tyllskjørt vi kan bruke. Og om du tar med et godt utvalg egne klær og pynt har vi nok å velge mellom. Min flotte, håndmalte fotobakgrunn går helt til taket så du har nok plass å boltre deg på, og toneringen jeg gjør i billedbehandlingen kan gi bildene totalt forskjellig uttrykk og stemning og tilpasses miljøet bildene skal henge i. Det beste resultatet får vi når vi har god tid og jeg anbefaler derfor at jeg setter av to timer eller mer slik at det også er rom for klesskift om du ønsker bilder med forskjellig stil. Om du ønsker og om været tillater det kan vi gjerne gå ut en tur med kamera også!

Her kan du lese mer om hvordan jeg jobber med portrettene mine og prisene finner du her.

Hjertelig velkommen til fotografering i mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum!

 

 SE GALLERIET HER