FINE ART PORTRETT

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS I BÆRUM, I NÆRHETEN AV OSLO, SANDVIKA OG ASKER

Fine Art portrett – vakre, kunstneriske bilder inspirert av de klassiske malerne! Et flott portrett kan bli et kunstverk og jeg tilbyr nå Fine Art redigering. Etter en grunnleggende retusj som beskrevet her bygges bildet opp lag for lag med toneringer og teksturer så det får et helt unikt, kunstnerisk uttrykk. 

Dette bildet ble Årets portrett i Fotografforbunds landskonkurranse 2017 og det ble også premiert med en høythengende sølvmedalje. Flere varianter finner du i galleriet.

En Fine Art portrett-fotografering må vi planlegge på forhånd og redigeringen avtales i hvert enkelt tilfelle. Jeg tilpasser gjerne fargepaletten slik at bildet passer inn i miljøet det skal henge i. Ønsker du bildet i en spesial størrelse så leverer jeg gjerne dette. Jeg samarbeider med vår ledende produsent av fagprodukter, og bildene leveres selvsagt med blekk og fotopapir av høyest kvalitet og med lang levetid slik at bildene kan gå i arv gjennom generasjonene. Hjertelig velkommen til mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum!

 

SE GALLERIET HER