KONFIRMANTFOTO

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS I BÆRUM, I NÆRHETEN AV OSLO, SANDVIKA OG ASKER

Noe av det aller hyggeligste jeg vet er å fotografere konfirmantene. Det beste resultatet får vi når vi har god tid og jeg setter derfor av 1 1/2 time slik at det også er rom for klesskift om du ønsker bilder med forskjellig stil. Fest- eller dagligantrekk, Top-model ute eller i studio, med musikkinstrument, søsken og familie eller kanskje med hunden eller katten din? Valget er ditt, mulighetene mange og sammen kan vi planlegge akkurat dine bilder.

Aller helst fotograferer jeg ute da jeg syns naturen gir den vakreste bakgrunnen og naturlig lys de fineste bildene. På Gjettum Gård i Bærum hvor jeg har mitt fotostudio er det flotte omgivelser, og her er det også røffe murvegger og et fint stabbur perfekt for konfirmantfotografering.

Jeg bruker også mye tid på etterarbeide av bildene mine. Har du fått noen prikker i fjeset for anledningen så tar jeg de gjerne bort – enkel hudretusj er inkludert hos meg. Og bildene dere bestiller leveres også klargjorte for Facebook og Instagram uten tillegg slik at du får nytt profilbilde om du ønsker. Her kan du lese mer om hvordan jeg jobber med portrettene mine og prisene finner du her.

Fikk du ikke tatt konfirmasjonsbildene på den store dagen? Da er du i godt selskap for mange kommer til meg lenge etterpå og bildene blir minst like fine som de ville blitt på selve dagen. Flere slike bilder ser du ovenfor.

Hjertelig velkommen til fotografering i mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum!

 

Klikk for å se KONFIRMANTGALLERIET og på videoen nedenfor for å se denne!