KIDS, TWEENS & TEENS

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS I BÆRUM, IKKE LANGT FRA SANDVIKA, OSLO OG ASKER

Kids_tweens_teens__Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum

Jeg liker særlig godt å fotografere barn og ungdom – de er så ærlige foran kamera, ser rett inn i linsa og viser oss at det er godt nok å være akkurat den vi er. Alle aldre har sin egen sjarm og fotografisk sin helt egen verdi for tiden jo aldri mer kommer tilbake, akkurat slik det er nå. Her er linker til de forskjellige sidene hvor du finner flere bilder og kan lese litt mer om hvordan jeg jobber.

SMÅFOLK syns jeg er et hyggelig navn på våre aller minste. Her bruker jeg gjerne de myke, poetiske materialene som saueskinn og tyll. Jeg tar de naturlige bildene i studio og utendørs og overlater de mer kunstferdige babyposeringene til andre.

KIDS er gullungene fra et år og oppover. Sammen får vi frem de gode uttrykkene; de store smilene, men også de indre stemningene som barna så lett uttrykker.

TWEENS er barn mellom 10 og 13 år; en fantastisk tid som det definitivt er verdt å forevige!

TEENS ærlige ungdomsbilder med eller uten retusj, akkurat slik du og dere ønsker.

FASHIONKIDS er en kul vri på barnefotograferingen. Sammen skaper vi noen helt spesielle bilder til hedersplassen på stua og til barnerommet, gjerne i stort format!

KONFIRMANTER fortjener de aller fineste bildene! Hvis mulig tar vi de på selve konfirmasjonsdagen, hvis ikke finner vi bare et annet passende tidspunkt :)

BALLET SHOES er vakre bilder av dansere, gjerne med styling og flytende tyllskjørt. Bildene tar vi i studio eller utendørs hvis ønskelig og når været tillater.

 

Hjertelig velkommen til fotografering i mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum!