TWEENS

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS I BÆRUM, I NÆRHETEN AV OSLO, SANDVIKA OG ASKER

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_portrett_ungdom_barn_tween_tweensTWEENS er gjerne barn mellom 10 og 13 år; en alder med kropp og sinn i rask utvikling og hvor noen ser ut som mini-voksne uten at vi helt forstår hvorfor. Dette en alder hvor den håpefulle i det ene øyeblikket føler og oppfører seg som et barn for i neste øyeblikk å agere som en tenåring. Lek og alvor hånd går i hånd og de forskjellige uttrykkene kommer gjerne som perler på en snor.

Dette er en fantastisk tid for fotografering, og det er viktig å ta vare på akkurat denne tiden som aldri mer kommer tilbake. Mange sliter med dårlig selvbilde og noen smiler med lukket munn fordi de har regulering. Å gi dem en positiv foto-opplevelse er en flott måte å bygge selvtillit på. Når jeg klarer å få barnet til å slappe av foran kamera og fortelle dem gjennom ord og bilder at de flotte, vakre mennesker, da har jeg lykkes med jobben min og da er jeg en lykkelig fotograf!

Her kan du lese mer om hvordan jeg jobber med portrettene mine og prisene finner du her.

Hjertelig velkommen til fotografering i mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum!

 

SE GALLERIET HER