BEAUTIFUL ME

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS I BÆRUM, I NÆRHETEN AV SANDVIKA, OSLO OG ASKER

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_0762_beautiful me_portrettAlle kvinner burde få tatt noen riktig vakre bilder. At det finnes bilder av oss er viktig nå og det er viktig for dem som kommer etter oss. Og med bilder mener jeg de flotte, innrammede fotografiene og ikke bare mobilbildene vi har tilgang til hele tiden og som det antagelig ikke tas backup av engang.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_før-og-etter_før-etter_before-after_portrett_001

I dag har de aller fleste tilgang til et godt kamera og kan ta et bilde. Så hvorfor da gå til en fotograf? Ta en titt på mine før og etter-bilder så ser du hvor viktig det er med flatterende lys, god posering og riktig vinkel. En pen, naturlig retusj hører også selvsagt med, for digitale bilder rett fra kamera er uferdige bilder, som en bil uten lakk. Før-bildet av søte, frodige Linda er tatt rett på, usminket og i dagligantrekk. Det er da også slik mange fremstår på bildene når uerfarne ‘fotografer’ knipser i vei.

Jeg ønsket å gi Linda den ultimate opplevelsen og engasjerte en dyktige stylisten Corinne Alice som jeg har jobbet med mange ganger. Hun fremhevet Lindas naturlige skjønnhet med en flott, naturlig makeup og ga håret hennes myke bølger og volum, akkurat slik både Linda og jeg ønsket.

Om fotoopplevelsen sier Linda: Anne Helene e ei varm og harmonisk dame som får dæ te å slappe av. Hu får ikke bare fram de fine sian ved dæ i bildan, men også følelsa. Æ følt mæ som verdens vakreste prinsesse!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_beautiful_me_3Det å ta vakre bilder ligger mitt hjerte nær, og med en så fotogen jente som Ida Kristine foran linsen måtte det jo bare bli noen flotte bilder. Sporty Ida som driver med roller derby ble transformert til en klassisk skjønnhet, drapert i tyll og med silkeblomster i håret. Bildene fikk forskjellig preg og etterbehandling i Photoshop i tråd med stemningen i  hvert enkelt bilde. Les om om Fine Art etterbehandling her.

Om fotoopplevelsen sier Ida: Anne Helene har tatt noen helt fantastiske bilder av meg! Jeg er så stolt av bildene og så fornøyd med dem. Tiden i studio var både morsom og lærerik. Anne Helenes veiledning under fotograferingen tar jeg med meg videre. Hun er utrolig flink til å få frem et helt spesielt uttrykk og en spesiell stemning i bildene. Denne dama vet hva hun gjør!

Her kan du lese mer om hvordan jeg jobber med portrettene mine og prisene finner du her. Du finner også flere Beautiful Me-poster på bloggen min.

Hjertelig velkommen til mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum og til noen fine timer med deg i fokus!

 

SE GALLERIET HER