ÅPEN LÅVE på Gjettum Gård 5. – 6. november 2016

Vi ønsker igjen velkommen til Åpen Låve på Gjettum Gård der et knippe virksomheter, kunstnere og brukskunstnere åpner sine dører for publikum. Jeg holder mini fotokurs med fokus på manuelle innstillinger, blender, lukker ISO, RAW, sikker lagring av bilder samt lyssetting med naturlig lys og reflektor. Kursene koster kr 300 per kurs og holdes i mitt hyggelige studio (inngang C på høyre kortside av låven) lørdag og søndag fra 12:30 til 14:00 og fra 15:00 til 16:30. Det er bindende påmelding forkant til ah@annehelenegjelstad.com eller på tlf. 90 82 54 57. Du kan også ta sjansen på ledig plass og møte opp på låven. Velkommen til meg!

Den store låven fra 1850-tallet skaper en helt spesiell ramme rundt kunstverkene og produktene som stilles ut, og publikum har over årene vist seg å sette stor pris på disse arrangementene i nærmiljøet. Under Åpen Låve vises fotografier, porselen, glass, keramikk, maleri, søm, m.m. og det holdes mini minneskrivekurs i tillegg til mine fotokurs. Og det er selvsagt mulig å kjøpe de mange, flotte produktene og vi har også en enkel café. Låven er åpen begge dager kl 12 – 17 og jeg håper vi sees!

Irene Kjelgaard Bredesen viser dreiet og håndbygget keramikk i steingodsleire og porselen. Bruksgjenstander og skulpturelle gjenstander stilles ut for salg.

Kari Evjen viser bruksgjenstander i steingods og porselen. Hun har gjennomført kurs innen porselen, porselensstøping og raku både i Norge og Danmark.

Helen Gathe viser malerier i olje på lerret. Helen maler både figurativt og abstrakt. Hun har gått ved Nydalen kunstskole og har også studert klassisk maleri flere år. Hun henter motiver fra naturen og underbevisstheten.

Jorunn Greiff Solli, driver virksomheten Tekstuniverset som arrangerer skrivekurs med Gro Dahle, minneskriveversteder og åpen mikrofon. Hun vil arrangere fire små minneskriveverksted i løpet av denne helgen, hvor deltagerne skal inspireres til å skrive sine egne erindringer. Folk som vil melde seg på i forkant kan kontakte Jorunn Solli på e-post: jorunn@tekstuniverset.no og tlf 971 23 102. Miniverksteder koster kr 200 per kurs, det er maks 5 deltakere og holdes i rom A2 lørdag og søndag fra 12:30 til 14:00 og fra 15:00 til 16:30.

Elin Kampenhaug viser malerier i akryl/olje på lerret. Maleriene relaterer seg til naturen og hvordan vi er påvirket av naturen og omvendt. Hun søker å det essensielle i motivene og abstraherer med farger, flater og former.

Hege Lundemo Larsen viser dreide og håndlagde bruksgjenstander i steingodsleire og porselen.

Anne-Berit Skomedal viser glassarbeider, samt glass i kombinasjon med andre materialer (foto, tre, ull). Kunstneren benytter flere forskjellige teknikker for å forme, farge og bearbeide glasset. Dette påvirker i stor grad arbeidenes uttrykk

Tine Skarpaas viser grafiske trykk. Hun deltar for første gang på Åpen Låve.

Soft Living v/Kristin Tangen Lund, tilbyr profesjonell tilpasning og søm innenfor gardin og tekstil til hjemmet og offentlig miljø. Dette innebærer personlig rådgivning hos kunden, søm og montering av gardiner i tillegg til forhandling av tekstiler fra ulike leverandører.

Aud Wåla Høyer viser bl.a. kopper og boller i steingods og porselen. Hun lærte grunnleggende teknikker på 80-tallet bl.a. i lærerutdanningen og har nå tatt det opp igjen som hobby.

Kristin Aarak viser maleri- og fotoarbeider i ulike teknikker. Hun er utdannet ved Det Tverrfaglige Kunstinstitutt (DTK) i Bærum.

Følg oss gjerne på Facebook-siden vår som heter Låven på Gjettum Gård!

 

Del på Facebook|Tweet post|Send til en venn|83,101,110,100,32,109,101,103,32,101,110,32,101,45,109,97,105,108liam-e ne gem dneS