FOTOKURS BÆRUM – LÆR ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM

KURS I LIGHTROOM LØRDAG 29. OKTOBER

Adobe Lightroom er et fantastisk program og du tar raskt bildene dine til et høyere nivå uten å måtte lære deg Photoshop som er et adskillig mer krevende program. Lightroom er også en suveren rå-konverterer for deg som jobber videre med bildene dine i Photoshop. Selv bruker jeg daglig begge programmene i mitt arbeide som fotograf. Her er noen eksempler på bilder som er redigert i Lightroom og hvor jeg oppnådde akkurat det resultatet jeg ønsket meg.

lightroomkurs_anne_helene_gjelstad_www-annehelenegjelstad-com_023

I Lightroom holder du lett oversikt over alle bildene dine i biblioteket. På kurset mitt går vi gjennom programmets forskjellige moduler, verktøy og funksjoner og ikke minst setter vi opp programmet slik at det fungerer optimalt. Og vi redigerer vi flere typer bilder som landskap, eksteriør, HDR, panorama og portrett. Vi jobber med komposisjon og utsnitt, hva vi skal fremheve og skjule i bildet, svart/hvitt og toneringer, oppskarping hvordan legge fokuset i bildet m.m.

Vi går også gjennom formater, publisering på nett og sikker arkivering av bilder som er svært viktig i en tid med teknikk i rask endring. Og om tiden strekker til vil også se på hvordan vi lager enkle bildeshow med musikk og de fineste fotobøker direkte linket til www.blurb.com.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset går over en dag kl. 9 til 18 og holdes i mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård, Gjettumveien 121 C (ovenfor Sandvika). Kursavgift kr 1750 inkluderer kaffe/te og fyldig kursmateriell.

Du må ha med egen laptop med Lightroom installert og sørge for at du kan åpne programmet da vi har mye vi skal gå gjennom og derfor ikke kan bruke tid på dette.

PÅMELDING & KANSELLERING Maksimumsantall er 10 og din påmelding er bindende. Ved sykdom og andre uforutsette hendelser innen 60 dager før workshopen refunderes kursavgiften minus administrasjonsgebyr på kr 800. Kansellerer du senere må du betale full kursavgift. Tog- og flybilletter refunderes ikke så ta høyde for dette hvis du bestiller transport.

Send din påmelding på e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com

Lurer du på noe? KONTAKT MEG HER

Hjertelig velkommen på Lightroomkurs i mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum – jeg deler alt jeg kan med dere!

 

Del på Facebook|Tweet post|Send til en venn|83,101,110,100,32,109,101,103,32,101,110,32,101,45,109,97,105,108liam-e ne gem dneS