OSLO FOTOGRAFLAUGS KONKURRANSE 2017

Egentlig er jeg ikke spesielt glad i fotokonkurranser, og syns ikke at det bare er greit at andre vurderer mitt arbeide. Juryering handler jo vel så mye om den som juryerer som om bildene som juryeres, og det noen stemmer frem kan andre stemme ned. På den annen side er det positivt med tilbakemeldinger og ikke minst er egen prosess i forbindelse med utvelgelse, endelig ferdigstilling og innsendelse nyttig, krevende og bra. Man sender jo inn bilder man tror på, er fornøyd med og gjerne har et spesielt forhold til. Slik også med mitt bidrag til Oslo Fotograflaugs konkurranse i år. Det er selvfølgelig veldig hyggelig at alle mine bidrag passerte nåløyet og at to av dem ble premiert med høythengende bronsemedaljer. Men enda viktigere er menneskemøtene og dem jeg har fått portrettere for dette er bilder som alle betyr svært mye for meg!

Portrett av Annette – bronse

Portrett av Ada – bronse

Konfirmant August

Blomsterpiken

Del på Facebook|Tweet post|Send til en venn|83,101,110,100,32,109,101,103,32,101,110,32,101,45,109,97,105,108liam-e ne gem dneS