PRIVATUNDERVISNING

LÆR FOTO, PHOTOSHOP OG LIGHTROOM I DITT EGET TEMPO

skreddersydde kurs i foto og etterbehandling for enkeltpersoner og private grupper

Privatundervisning_foto_Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_001

Jeg holder privatkurs for enkeltpersoner og små grupper i fotografering, Lightroom og Photoshop. Undervisningen tilpasses ditt nivå, enten du er en privatperson eller dere kommer fra en bedrift. Sammen avtaler vi tid og sted og hva vi skal gå gjennom på kurset. Kurs for enkeltpersoner krever kortere tid enn for grupper.

Ved undervisning i Lightroom og Photoshop må du ha egen datamaskin med programvare installert. Undervisningen foregår i Lightroom 5 og Photoshop CC. Ha gjerne med Wacom tegnebrett som gjør det mye lettere å jobbe med bildene. Gratis Lightroom og Photoshop prøveversjoner som varer 30 dager kan lastes her – velg engelsk versjon da materiell som lærebøker og videoer gjerne er på engelsk.

Priser for privatpersoner en-til-en undervisninger per gang: Enkelttime kr 850, 2 timer kr 1500, 4 timer kr 2800 og 6 timer undervisning kr 3500 (deretter kr 550 pr time). Kurs for private grupper: 1250 kr pr time, inntil 6 deltakere. For større grupper og bedrifter, be om pris (undervisning er fritatt for moms).

Prisene gjelder undervisning i mitt studio på Gjettum gård ovenfor Sandvika. Jeg kan selvsagt også komme til deg/dere og da kommer reisegodtgjørelse i tillegg.

Lurer du på noe? KONTAKT MEG HER

Hjertelig velkommen på fotokurs i mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum – jeg deler alt jeg kan med dere!

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS I BÆRUM, IKKE LANGT FRA SANDVIKA, OSLO OG ASKER