MENU

Fotokurs – redigering i Lightroom & Photoshop

KURS OG PRIVATUNDERVISNING I ADOBE PHOTOSHOP

Lær Adobe Photoshop av meg! Jeg tilbyr kurs og privatundervisning for fotografer. Målet er at du som ikke kan noe som helst skal lære å bruke programmet og at du som har litt kunnskaper skal få påfyll, teknikker og inspirasjon til videre utvikling slik at du kan ta bildene dine til et nytt nivå. Jeg deler alle teknikker jeg kan og holder ingen ting tilbake. Vi går gjennom oppsett av Photoshop og Bridge og vi går gjennom lag, masker, verktøy, retusj av portrett, toneringer, svart/hvitt, actions, oppskarping, teksturer mm.

Her er et eksempel på redigering av et bilde fra portrettkurset mitt i høst. Jeg har jobbet med bildets helhet, bakgrunn og detaljer slik jeg alltid gjør og jeg har jobbet med Karolines hud, øyne og hår. Jeg har også jobbet med fargetoneringer og slik skapt en stemning jeg liker.

Mitt neste Photoshop-kurs er søndag 4. og søndag 18. mars – les mer HER

Les mer om privatkurs for enkeltpersoner og små grupper i fotografering, Lightroom og Photoshop HER