MENU

Fotokurs Oslo Bærum – Lightroom & Photoshop

BÅTTUR MED NEIL YOUNG

Det er noen ganger så lett å glemme dem som står oss aller nærest, som støtter oss i hverdagen og som loser oss når det er brottsjø. Så også her i huset – det er jo noe i dette med skomakerens barn og hverdagen som tar oss… Men gutta fortjener også fine bilder og da Pål hadde bursdag var det endelig hans tur. Dette bildet tok jeg i vakker solnedgang i Mefjorden for et par somrer siden. Og nå som vi har hatt snø i over tre måneder var det ekstra hyggelig å titte på noen sommerminner og ferdigstille dette bildet av min aller beste venn.

Som vanlig har jeg gjort rå-konverteringen og grunnjusteringene i Lightroom Classic før jeg åpnet bildet i Photoshop. Her har jeg fjernet noen distraksjoner, dyttet bitte litt på haka hans med Liquify, fikset på håret med forskjellige teknikker, jobbet med toneringer og lys og til slutt har jeg skarpet bildet opp.

Ønsker du å lære å redigere bildene dine? Informasjon om mine kurs finner du HER