MENU

Oslo Bærum – kurs i bilderedigering

KURS I ADOBE PHOTOSHOP FOR FOTOGRAFER

SØNDAG 4. & SØNDAG 18. MARS 2018

Lær Adobe Photoshop på kurset mitt! Vi går gjennom oppsett & Bridge, lag & masker, verktøy, retusj av portrett, toneringer, actions, oppskarping, teksturer og du lærer å konvertere bildene dine til klassisk sort-hvitt. Målet er at du som ikke kan noe som helst skal lære å bruke programmet og at du som har litt kunnskaper skal få påfyll, teknikker og inspirasjon til videre utvikling slik at du kan ta bildene dine til et nytt nivå. Jeg deler alle teknikker jeg kan, viser deg hvordan jeg redigerer bildene mine og forteller hvorfor jeg gjør akkurat det jeg gjør. Vi går gjennom oppsett, lag, masker, verktøy, retusj av portrett, toneringer, svart/hvitt, actions, oppskarping, teksturer mm.

Her er et eksempel på redigering av et bilde av flotte Synne som var modell på portrettkurset mitt i høst. Jeg har jobbet med bildets helhet og erstattet en utbrent himmel. Jeg har også jobbet Synnes hud, øyne og hår og jeg har gitt bildet en tonering jeg syns kledde bildet og skapte stemning. Dette og mer til går vi gjennom på kurset som du kan lese mer om HER