MENU

Portretter

Som portrettfotograf har jeg arbeidet innen forskjellige sjangre og tatt mange bilder som betyr noe spesielt for meg. Fremover arbeider jeg kunstnerisk, med fokus på Fine Art portretter og Wall Art kunstbilder til private hjem og offentlig utsmykning. Jeg søker å skape de vakre, spesielle bildene som rammes fint inn. Bildene som betyr noe, både for dem som blir avbildet, for dem som betrakter og for kommende generasjoner – bildene som er ‘mer enn bare et bilde’. Det er dette som gir meg mest glede, og glede er viktig for en kreativ sjel og i et skapende arbeid. Dette innebærer at jeg ikke vil påta meg tradisjonelle portrettoppdrag fremover, kun Fine Art portretter. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker i forhold til dette!

For å lese mer og se portrettene mine klikker du bare på enkeltbildene nedenfor!