Gallerier portretter | Oslo Bærum fotograf | barn, konfirmant, familie
MENU

Portretter

Min store lidenskap er å fotografere mennesker, og jeg søker å få frem det indre og ta de vakre, ærlige bildene. Bildene som betyr noe, både for dem som blir avbildet og for dem som betrakter – de bildene som er ‘mer enn bare et bilde’. Å fremstille den enkelte på best mulig måte er noe jeg etterstreber, både når jeg fotograferer og når jeg ferdigstiller bildene mine. Redigeringen er en viktig del av jobben min og generelt bruker jeg mye tid på hvert eneste bilde, rett og slett fordi jeg vil levere det beste jeg kan. Da blir både personen på bildet og jeg som fotograf fornøyd, og akkurat dette er det viktigste for meg. Les om redigeringsprosessen min her

Klikk på bildene for å lese mer og se galleriene!