MENU

Gallerier portretter

Min store lidenskap er å fotografere mennesker, og jeg søker å få frem det indre og ta de vakre, ærlige bildene. Bildene som betyr noe, både for dem som blir avbildet og for dem som betrakter – de bildene som er ‘mer enn bare et bilde’. Å fremstille den enkelte på best mulig måte er noe jeg etterstreber, både når jeg fotograferer og når jeg ferdigstiller bildene mine. Redigeringen er en viktig del av jobben min og generelt bruker jeg mye tid på hvert eneste bilde, rett og slett fordi jeg vil levere det beste jeg kan. Da blir både personen på bildet og jeg som fotograf fornøyd, og akkurat dette er det viktigste for meg. Les om redigeringsprosessen min HER

For meg er helheten essensiell og dette inkluderer også formålet med fotograferingen og hva sluttproduktet skal bli. Det er naturligvis viktig hva du har på deg, og klesskift er selvfølgelig mulig. Resultater blir best når vi planlegger på forhånd og du kan gjerne lese litt om klær, hår og styling HER

Klikk på bildene for å lese mer om forskjellige typer fotografering og for å se galleriene!