Lightroomkurs | Oslo Bærum | fotokurs, Lightroom, Photoshop, redigering, bildebehandling, retusjering

Lightroomkurs – lær Lightroom Classic

INNFØRING I ADOBE LIGHTROOM CLASSIC I SAMARBEID MED FOTO.NO

ARKIVERING – UTVELGELSE – REDIGERING – EKSPORT

Oslo-Bærum-fotokurs-portrettkurs-kurs-Lightroom-Photoshop-Anne-Helene-Gjelstad

Onsdag 4. mars 2020 kl 16 – 19.30

Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program og du tar raskt og enkelt bildene dine til et høyere nivå. Lightroom Classic er også en suveren rå-konverterer for deg som jobber videre med bildene dine i Photoshop. I Lightroom Classic holder du lett oversikt over alle bildene dine i biblioteket. På kurset setter vi opp programmet slik at det fungerer optimalt og vi går gjennom programmets forskjellige moduler, verktøy og funksjoner. Vi går også gjennom formater, publisering på nett og sikker arkivering av bilder. Målet med kurset er at du skal få en forståelse av programmet og inkluderer kompendium på ca 15 sider.

Du kan ha med egen laptop med Lightroom Classic (NB! Ikke den enklere versjonen Lightroom CC) – sørg da for at du kan åpne programmet på forhånd. Og du kan selvsagt følge med uten egen maskin og ta notater underveis. Mange foretrekker dette da det er mye vi skal gjennom og notater er jo lurt uansett.

Gratis prøveversjon av Lightroom Classic varer i 7 dager og kan lastes ned HER

Velg engelsk versjon da bøker og opplæringsmateriell gjerne er på engelsk. Det ligger også mye bra på YouTube og ellers på nettet på engelsk om Lightroom.

 

[before-after]

fotokurs-Photoshop-Lightroom-Oslo-Bærumfotokurs-Photoshop-Lightroom-Oslo-Bærum

Bildene over av denne gamle kvinnen tatt i Mexico er før og etter redigering og viser noen av teknikkene vi vil gå gjennom på kurset.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset går over 3 1/2 time og holdes hos foto.no-butikken i Barcode, Dronning Eufemias gate 12 i Oslo. Kursavgiften er kr 950.

Vil du vite mer om hvordan jeg redigerer bildene mine? På bloggen min ligger flere poster om dette som du lettest finner ved å klikke HER

PÅMELDING Meld deg på til kursene HER

 

Hjertelig velkommen på kurs i Lightroom Classic – jeg deler alt jeg kan med dere!

 

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS OVENFOR SANDVIKA I BÆRUM – KORT VEI TIL OSLO OG ASKER