MENU

Portretter

Som portrettfotograf er jo målet mitt å ta de riktig gode bildene – de bildene du blir glad for nå og som gleder i årene som kommer. Vi kan ta tradisjonelle bilder og de mer eksperimentelle, artistiske bildene. Besøk gjerne de forskjellige galleriene på nettsiden min slik at du får noen ideer og litt inspirasjon som vi kan ta med videre til din fotografering. Jeg er opptatt av fine bakgrunner og omgivelser til både utendørs- og studiofotografering og i bildene mine vektlegger jeg også stemning, fargetoneringer og et harmonisk, gjerne kunstnerisk uttrykk. På området rundt mitt studio på Gjettum Gård er det vakre omgivelser, perfekt for unike, personlige utebilder året rundt!

Se flere portretter i galleriet her!

Velkommen til mitt studio på idylliske Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum!