MENU

Veiledning foto på nett

MENTORING I FOTOGRAFERING, REDIGERING, BØKER, UTSTILLINGER & PROSJEKTER

Som privatundervisning en-til-en via internett tilbyr jeg nå veiledning og mentoring innen fotografering, evaluering, redigering og arbeid mot utstilling og fotobok. På forhånd trenger jeg bildene dine samt informasjon om hva du vil vi skal jobbe med. På et avtalt tidspunkt møtes vi via Skype. Jeg kobler oss opp slik at du ser min skjerm og jeg bruker Lightroom Classic og Photoshop til gjennomgang og redigering av bildene, alt etter ditt behov. Om du ønsker kan du gjerne ta opptak av dette. Bildene vi har jobbet med sender jeg deg rett etterpå via Dropbox.

PRIS 1 time kr 1.200, 2 timer kr 2.000, 4 timer kr 3.200 og 6 timer kr 4.500. Deretter kr 650 pr time (undervisning er fritatt for moms).

REFERANSER fra andre som har vært på kurs hos meg finner du HER

Lurer du på noe? Ring meg gjerne på tlf 90 82 54 57 eller kontakt meg HER

 

Hjertelig velkommen til en kreativ stund – jeg er en åpen bok og deler alt jeg kan!