MENU

Anna’s Roses

Hommage til min oldemor Anna Kristine

Min oldemor Anna har alltid vært med meg. Ikke fordi hun var min oldemor, men fordi hun ble den moren pappa vokste opp med. Hans mor Helene var bare 20 år da hun døde i barsel og da hun skjønte det nærmet seg slutten ba hun sin svigermor om å ta seg av sin lille sønn. Anna hadde selv født ti barn hvorav syv vokste opp og mellom pappa og hans yngste tante var det bare fem år. Om oldemor har jeg bare hørt gode ord og jeg vet pappa fikk den best tenkelige oppveksten. Hun døde jeg var syv år så minnene jeg har om henne er vage, men jeg husker en svart/hvit smalfilm av henne og pappa ved rosene hjemme i hagen i Sandefjord. Den bittelille, sterke og varme kvinnen er med meg hver dag og denne serien rosebilder er dedikert henne. Her er de første bildene, mange flere vakre rosebilder kommer etter hvert.

Se bildene her i galleriet!