Oslo Bærum | fotograf | fotokurs | personvern
MENU

Personvern

 

PERSONVERN – NETTBASERT BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Denne personvernerklæringen gjelder for fotograf Anne Helene Gjelstad sine nettsteder. Anne Helene Gjelstad er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene www.annehelenegjelstad.com og www.annehelenegjelstad.com/blog

PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES

Fotograf Anne Helene Gjelstad samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Eksempler på informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse

HVORDAN INNHENTES INFORMASJONEN?

​Fotograf Anne Helene Gjelstad samler inn opplysninger gjennom personlig kontakt, via e-post og meldinger. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene kan jeg være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

FORMÅLET MED INFORMASJONEN SOM INNHENTES​
  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne gi deg et tilbud og en tjeneste som passer deg
  • For å kunne levere deg tjenesten og produkter

​På bakgrunnen av informasjonen som innhentes vil jeg tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Jeg henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

 

HVORDAN LAGRES INFORMASJONEN?

​Informasjon innhentet gjennom kontaktskjema på www.annehelenegjelstad.com og personlig overlevering lagres i Mailchimp og i mitt mailprogram.

 

HVORDAN SLETTES OPPLYSNINGENE?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte meg på e-post ah@annehelenegjelstad.com og/eller ved å klikke på lenke direkte til Mailchimp som står nederst i nyhetsbrevene som jeg sender ut.

 

UTLEVERING AV INFORMASJON TIL TREDJEPART?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men fotograf Anne Helene Gjelstad kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Anne Helene Gjelstad.

SAMTYKKE

Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post samtykker du til at jeg kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake. ​

 

RETTIGHETER

Som bruker av nettsidene mine har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som jeg behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

​Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at fotograf Anne Helene Gjelstad ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no