Fotokurs | Oslo Bærum Lightroom, Photoshop, kurs, bilderedigering
MENU

Workshops

Fotokurs i redigering og fotografering

Lær fotografering og bildebehandling i Adobe Photoshop og Lightroom på mine lærerike, hyggelige kurs og bli en bedre fotograf. Kursene holdes i mitt fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum med kort vei til Oslo og Asker – se veibeskrivelse her og referanser fra andre som har vært på kurs hos meg her

Jeg følger selvsagt myndighetenes smitteverntiltak, og tilpasser virksomheten min etter disse. Dette innebærer at vårens kurs er flyttet til høsten, i håp og tro om at vi da er tilbake til det normale. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe i forhold til dette.

Klikk på bildene nedenfor for å lese om hvert enkelt fotokurs!

Hjertelig velkommen på fotokursene mine – jeg deler alt jeg kan med dere!