MENU

Workshops

Kurs i foto & redigering

Lær fotografering og bildebehandling i Adobe Photoshop og Lightroom på mine lærerike, hyggelige kurs og bli en bedre fotograf. Kursene holdes i mitt fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum med kort vei til Oslo og Asker – veibeskrivelse HER

Referanser fra andre som har vært på kurs hos meg finner du HER

Jeg følger selvsagt myndighetenes smitteverntiltak, og tilpasser virksomheten min etter disse. Skulle pandemien kreve fysisk avstand vil kursene hvis mulig foregå på Skype eller avlyses om myndighetene pålegger dette. Da finner vi et nytt tidspunkt, og passer ikke dette får du kursavgiften refundert. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe i forhold til dette.

Ønsker du informasjon om kursene mine? Meld deg på mitt nyhetsbrev HER

 

Klikk på bildene nedenfor for å lese om hvert enkelt fotokurs!

 

Hjertelig velkommen på fotokursene mine – jeg deler alt jeg kan med dere!