MENU

Workshops

Kurs i foto & redigering

På min egen vei inn i fotografiets fantastiske verden har jeg vært så heldig å få lære av noen av vår tids største fotografer både her hjemme og i utlandet. Jeg tilegner meg ny kunnskap hele tiden og alt jeg lærer bringer jeg gjerne videre. Dette tar meg videre både som fotograf og kunstner og er en viktig del av mitt virke og hvem jeg er som menneske. Mine hyggelige, lærerike kurs i og bildebehandling holdes i mitt fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum med kort vei til Oslo og Asker og veibeskrivelse finner du HER

Referanser fra andre som har vært på kurs hos meg finner du HER og ønsker du informasjon om kursene mine kan du melde deg på mitt nyhetsbrev HER

Klikk på bildene nedenfor for å lese om fotokursene!

 

Hjertelig velkommen på fotokursene mine – jeg deler alt jeg kan med dere!