MENU

Island Memories

På mine mange turer til de små, estiske øyene Kihnu og Manija i Østersjøen i forbindelse med prosjektet mitt Big Heart, Strong Hands har jeg levd tett på naturen. Alt er så ekte her og det på en måte jeg ikke har opplevd noen andre steder. Skiftningene og poesien i landskapet som endrer seg så brått. Fuglene, dyrene, blomstene, jordene og veiene, ja selv husene er levende og på sin helt spesielle måte snakker de til meg. Forteller historier om levd liv, skjebner, tro og håp, kjærlighet og tap. Himmelen over det hele med sine stadige skiftninger. Storm og stille. Havet som omgir oss som både gir og tar, farefullt og fredelig, magisk og truende på samme tid. Bildene her er valgt ut for å skape stemninger og fortelle historier i rom der de henges opp. Her er de første bildene, mange flere kommer etter hvert.

Se bildene her i galleriet!