MENU

Ballettbilder

Jeg elsker å ta vakre bilder, og vakre ballett bilder og bilder av dansere er intet unntak. I mitt fotostudio har jeg en del styling-effekter som blomster, silkeblomster, smykker og gamle møbler og også noen vakre tyllskjørt vi kan bruke. Og om du tar med et godt utvalg egne klær og pynt har vi nok å velge mellom. Mine flotte, håndmalte fotobakgrunner går helt til taket så du har nok plass å boltre deg på, og toneringen jeg gjør i billedbehandlingen kan gi bildene totalt forskjellig uttrykk og stemning og tilpasses miljøet bildene skal henge i. Om du ønsker og om været tillater det kan vi gjerne gå ut en tur med kamera også.

Se flere ballettbilder i galleriet her!

Hjertelig velkommen til mitt fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika og din egen ballettfotografering!