Oslo Bærum fotograf | bedriftsportrett | profilbilde | portrettfoto
MENU

Bedriftsportrett og profilbilder

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS OVENFOR SANDVIKA I BÆRUM – KORT VEI TIL OSLO OG ASKER

bedriftsportrett-profilbilde-portrett-fotograf-Oslo-Bærum

BEDRIFTSPORTRETT Firmaets nettside er ansiktet utad, og det er her mange møter oss for første gang. Da er det viktig at bildene på nettsiden er profesjonelle og at du fremstår på en positiv, imøtekommende og tillitsvekkende måte. Jeg tar bedriftsportrettene i ønsket setting – på arbeidsplassen, utendørs eller i mitt fotostudio i Bærum. Som portrettfotograf er jo målet mitt å ta de riktig gode bildene – de bildene som gjør at andre får lyst til å ta kontakt med nettopp deg og dere!

PROFILBILDER På din CV, LinkedIn, i sosiale medier og til nettdating er profilbildet noe av det første som blir lagt merke til og et godt profilbildet er derfor veldig viktig – du må jo fremstå på best mulig måte!

 

PRISER BEDRIFTSPORTRETT OG PROFILBILDER FOR BEDRIFT

  • Fotografering i studio og/eller utendørs
  • Et redigert fotografi levert som fil i ønsket format i farger eller sort/hvitt (tillegg kr 250 for både farger og sort/hvitt)
  • Pris kr 1.950
  • Ytterligere redigerte filer i farger eller sort/hvitt fra samme fotografering kr 750 per stk (tillegg kr 250 for både farger og sort/hvitt)
  • Retusj utover inkludert redigering kommer i tillegg og avtales i hvert enkelt tilfelle
  • MVA kommer i tillegg
  • Annen location enn Gjettum Gård og området rundt gården, tillegg etter avtale
  • Prisen gjelder en enkelt person og fotografering inntil en time. Timeprisen deretter er kr 950. Be om tilbud hvis fotograferingen gjelder en gruppe eller hvis dere har spesielle behov.

 

PRISER PROFILBILDER FOR PRIVATE Priser og vilkår som ovenfor (MVA er inkludert i prisen og kommer da ikke i tillegg)

 

Flere bilder finner du i galleriet – klikk HER

 

Advokat Eirik Djønne om bedriftsportrett: Profilbildet på Facebook er jeg svært fornøyd med. Jeg valgte ut fire bilder av over hundre. De er brukt som pressebilder som tilfører oppslagene noe. Jeg så portrettene du publiserte i A-magasinet og tenkte at det er min fotograf!

Eyrun Thune om bedriftsportrett: Jeg ville ha et bilde av meg til nettsiden Kreftkamp.no.  Bildet skulle utstråle vennlighet og være et helårsbilde tatt utendørs. Fotograf Anne Helene klarte å fange meg i et bilde hvor jeg føler meg tidløs og samtidig så meg! Aldri har jeg fått så mange komplimenter for et bilde og alle ville gjøre det samme. Jeg kan anbefale Anne Helene på det varmeste!

Kristin Kolstad, Akasien Begravelsesbyrå om bedriftsportrett: Jeg gleder meg alltid til å se Anne Helenes Gjelstad sine bilder. Hvert bilde gir meg mange assosiasjoner, og jeg lager ofte historier når jeg betrakter dem. Bildene er unike og vakre, og jeg setter spesielt pris på de ulike ansiktsuttrykkene. De gir både glede og ettertanke. Derfor har jeg brukt Anne Helene som fotograf både i jobben og privat.