MENU

1-til-1 portrettkurs

TILPASSEDE FOTOKURS UTE OG I STUDIO

Jeg har holdt mange en-til-en kurs i portrettfotografering og dette er noe som funger veldig bra. Kurset tilsvarer et dagskurs på 8 timer og kan gjerne deles i to, med fotografering den ene dagen og gjennomgang av bilder og redigering en annen dag eller kveld enten i studio eller via Skype. Velger du Skype kan vi ta opp hele sesjonen på video slik at du får med deg det vi går gjennom på en grundig måte. Dette er erfaringsmessig en god måte å lære på.

Fotograferingen foregår i mitt studio på idylliske Gjettum Gård eller på området rundt gården som er perfekt for utebilder året rundt. Kurset tilpasses ditt nivå og dine ønsker så langt mulig, og du velger selv om du vil jobbe utendørs eller i studio. Du kan ha med egen modell eller vi kan engasjere en av mine mot et avtalt honorar som du da betaler direkte til modellen. Vi fotograferer sammen og jeg viser deg hele tiden hva jeg gjør og forteller hvordan og hvorfor.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kursavgiften er kr 5.750 og din påmelding er bindende. Du trenger ikke avansert kamera, men kameraet ditt bør ha muligheter for manuelle innstillinger og du må beherske de viktigste funksjonene. For å få fullt utbytte av kurset bør du ha noe kunnskap i Lightroom og/eller Photoshop.

REFERANSER fra andre som har vært på kurs hos meg finner du HER

Før påmelding må vi snakke sammen slik at jeg kan tilrettelegge ditt kurs på best mulig måte. Kontaktinformasjon finner du HER og veibeskrivelse finner du HER

Hjertelig velkommen på mitt en-til-en portrettkurs – jeg deler alt jeg kan med deg!