MENU

Fotoprodukter

Målet som fotograf er å ta de vakre, sjelfulle portrettene som berører og som betyr noe, både for de som blir avbildet og for de som betrakter. De virkelig fine bildene som rammes profesjonelt inn og som henges opp på veggen gjerne i stort format – bildene som er mer enn bare et bilde!

Som det gedigne bildet i bruntoner med oval mahogniramme vi har på stueveggen hjemme. Tatt i 1929 på 50-års dagen til min oldemor og hennes tvillingsøster. I midten poserer pappa, en stolt fire-åring. Hva gjør han der, barnebarnet? Da han bare var noen dager gammel døde moren hans Helene, og da faren var sjømann vokste pappa opp hos sine besteforeldre. Jubileumsbildet har altså hengt i pappas barndomshjem, så i mitt barndomshjem og fortsatt kan jeg glede meg over dette flotte bildet hver eneste dag. Hvem hadde vel tenkt det at nettopp dette bildet skulle bli så viktig generasjoner senere, både som inspirasjon for meg som fotograf og ikke minst for meg personlig?

Jeg ønsker å skape noe helt spesielt for hver eneste kunde – de fineste fotoproduktene som nettopp vil gå i arv. Min jobb som fotograf er jo ikke bare selve fotograferingen, men også å sørge for den beste produksjonen så det blir et sluttprodukt som både du og jeg vil være stolte av. Mine fotoprodukter produseres av landets av ledende fagleverandør. De er nøye utvalgt, har tidløst og moderne design og produseres med høykvalitets blekk og fotopapir med arkivkvalitet som har generasjoners levetid ved innramming med glass. Rammene lages for hånd av utvalgte rammelister.

Produkter lages på bestilling og i studio har jeg et bredt utvalg ferdige bilder med forskjellige rammer, standouts og imageboxer slik at du både får se og kjenne på kvaliteten før du bestiller. Vintage rammer fra bruktbutikker og loppemarkeder er også veldig fint slik Fine Art portrettet av Nora og hunden overfor illustrerer. Jeg er her for å hjelpe i prosessen, enten du ønsker noe flott på veggen hjemme eller skal glede noen med en helt spesiell gave som varer i generasjoner!

 

Bilder med standout-rammer gjør seg særlig godt sammen i en gruppe!