Fotoprodukter| Oslo Bærum fotograf | rammer, standouts, imagexboxer
MENU

Fotoprodukter

Målet som fotograf er å ta de vakre, sjelfulle portrettene som berører og som betyr noe, både for dem som blir avbildet og for dem som betrakter. De virkelig fine bildene som rammes profesjonelt inn og henges opp på veggen i stort format – bildene som er mer enn bare et bilde!

Som det gedigne bildet i bruntoner med oval mahognyramme vi har på stueveggen hjemme. Tatt i 1929 på 50-års dagen til min oldemor og hennes tvillingsøster. I midten poserer pappa, en stolt fire-åring. Hva gjør han der, barnebarnet? Da han bare var noen dager gammel døde moren hans Helene, og da faren var sjømann vokste pappa opp hos sine besteforeldre. Jubileumsbildet har altså hengt i pappas barndomshjem, så i mitt barndomshjem og fortsatt kan jeg glede meg over dette bildet hver eneste dag. Hvem hadde vel tenkt det den dagen det ble tatt, at nettopp dette bildet skulle bli så viktig generasjoner senere både som inspirasjon for meg som fotograf og ikke minst for meg personlig?

 

 

Jeg ønsker å skape noe helt spesielt for hver eneste kunde – de flotteste fotoproduktene som nettopp vil gå i arv. Min jobb som fotograf er jo ikke bare selve fotograferingen, men også å sørge for den beste produksjonen så det blir et sluttprodukt som både du og jeg vil være stolte av. Mine fotoprodukter produseres av landets av ledende fagleverandør. De er nøye utvalgt, har tidløst og moderne design og produseres med høykvalitets blekk og fotopapir med arkivkvalitet som har flere generasjoners levetid ved innramming med glass. Rammene lages for hånd av utvalgte rammelister. Produkter lages på bestilling og i studio har jeg et bredt utvalg ferdige bilder med forskjellige rammer, standouts og imagexboxer slik at du både får se og kjenne på kvaliteten før du bestiller. For det er jo opp til deg hva du vil gjøre med dine bilder. Jeg er her for å hjelpe deg i prosessen, enten du ønsker noe fint på veggene hjemme eller skal glede noen med en flott gave som varer gjennom generasjoner!

 

Bilder med standout-rammer gjør seg særlig godt sammen i en gruppe!