MENU

Referanser foto

Inga Marie Bjelland, konfirmantfoto

Tusen, tusen takk  for de flotte bildene!!! Vi er imponert og superfornøyde… de er jo helt nydelige!!

 

Ida Julianne Munthe-Kaas, barnefotografering 

Jeg er utrolig stolt av bildene og alle som kommer innom huset, sier at de er så flotte. Jeg er bare så utrolig glad i dem, og at du synes de er fine nok til å være på din hjemmeside, blir jeg enda mer glad!

 

Torgunn Karoline Moe, baby og familiefotografering 

Anne Helene tok bilder av datteren vår (6 mnd) og oss i 2011, og vi er veldig fornøyde med fotograferingen og bildene. Vi lette lenge etter en fotograf som våget å ta mer personlige, ærlige og alvorlige bilder, og vi falt for måten Anne Helene fanger øynene til dem hun tar bilder av. Vi var også tilbake og tok nye bilder fire år etter – like fornøyd!

 

Aina Kloven Huslænde, konfirmantfotografering 

Da min datter skulle ta konfirmasjonsbilder var Anne Helene et naturlig valg. Hun får frem mer enn et pent bilde, men finner også personligheten til den hun tar bilde av. Hun skaper magiske øyeblikk og er en dyktig fotograf. Jeg ville ha unike og utradisjonelle bilder, og det ble det. Tusen takk.

 

Anne Karin Jeppesen, konfirmant- og familiefotografering

Anne Helene har fotografert familien min gjentatte ganger over flere år. Vi sitter igjen med flotte minner fra en fin tid i vårt familieliv. Jeg synes Anne Helene er spesielt god til å fange et blikk, og hun får frem stadig nye sider ved dem hun tar bilder av. Særlig har hun evnen til å virkelig se de to barna våre, Petter og Annette. Det har gitt noen bilder som har helt andre uttrykk enn dem jeg ser selv hver dag, mens andre er akkurat sånn som jeg kjenner barna mine godt. Jeg tror det kommer av at Petter og Annette har fått god kontakt med Anne Helene fra aller første stund og hele tiden har vært fullt og helt avslappet og seg selv.

 

Linda Nilsen, before & after fotografering 

Anne Helene e ei varm og harmonisk dame som får dæ te å slappe av. Hu får ikke bare fram de fine sian ved dæ i bildan, men også følelsa. Æ følt mæ som verdens vakreste prinsesse!

 

Ida Kristine Tømmervik, Beautiful Me-fotografering 

Anne Helene har tatt noen helt fantastiske bilder av meg! Jeg er så stolt av, og fornøyd med bildene. Tiden i studio var både morsom og lærerik, Anne Helene hjelper med gode tips underveis i fotograferingen. Hun er utrolig flink til å få frem et helt spesielt uttrykk og en spesiell stemning i bildene. Denne dama vet hva hun gjør!

 

Astrid Lind-Hansen, portrettfotografering 

Dyktige Anne Helene, du har fanget sjelen min… takk skal du ha!

 

Douglas Wilmont, portrettfotografering 

Thanks Anne Helene, honestly

 

Inger-Linse Finstad, portrettfotografering 

Gjennom kameralinsen har Anne Helene klart å fange både styrken og gleden som bor i våre døtre. Bildene har selvfølgelig fått hedersplassen i stua og alle beundrer og kommenterer dem. Anne Helene er utrolig hyggelig også!