MENU

Privatkurs i foto

TILPASSEDE KURS I FOTOGRAFERING, LIGHTROOM & PHOTOSHOP

FOTOKURS FOR SMÅ GRUPPER & ENKLETPERSONER

Jeg holder privatkurs for enkeltpersoner og små grupper i fotografering, Lightroom og Photoshop. Undervisningen tilpasses ditt nivå, enten du er en privatperson eller dere kommer fra en bedrift. Sammen avtaler vi tid og sted og hva vi skal gå gjennom på kurset.

Ved undervisning i Lightroom og Photoshop bør du ha egen datamaskin med programvare installert. Undervisningen foregår i Lightroom Classic og Photoshop. Ha gjerne med Wacom tegnebrett som gjør det mye lettere å jobbe med bildene. Gratis Lightroom og Photoshop prøveversjoner kan lastes ned HER – velg engelsk versjon da materiell som lærebøker og videoer gjerne er på engelsk.

PRIS privatpersoner per gang: 1 time kr 1.200, 2 timer kr 2.000, 4 timer kr 3.200 og 6 timer kr 4.500. Deretter kr 650 pr time (undervisning er fritatt for moms).

PRIS private grupper 2 – 6 deltakere: 1.500 kr pr time. For større grupper og bedrifter, be om pris.

Prisene gjelder undervisning i mitt studio på Gjettum gård ovenfor Sandvika, og gjelder når timene tas sammenhengende. Jeg kan selvsagt også komme til deg/dere og da kommer reisegodtgjørelse i tillegg.

REFERANSER fra andre som har vært på kurs hos meg finner du HER

Lurer du på noe? Kontakt meg HER

 

Hjertelig velkommen på fotokursene mine – jeg deler alt jeg kan med dere!