Privatundervisning foto | Oslo Bærum | fotokurs, Lightroom, Photoshop, bilderedigering, bildebehandling, retusj

Privatundervisning foto og redigering

LÆR FOTO, PHOTOSHOP OG LIGHTROOM I DITT EGET TEMPO

SKREDDERSYDDE KURS I FOTO OG ETTERBEHANDLING FOR ENKELTPERSONER OG FOR SMÅ GRUPPER

Jeg holder privatkurs for enkeltpersoner og små grupper i fotografering, Lightroom og Photoshop. Undervisningen tilpasses ditt nivå, enten du er en privatperson eller dere kommer fra en bedrift. Sammen avtaler vi tid og sted og hva vi skal gå gjennom på kurset. Kurs for enkeltpersoner krever kortere tid enn for grupper.

Ved undervisning i Lightroom og Photoshop bør du ha egen datamaskin med programvare installert. Undervisningen foregår i Lightroom Classic og Photoshop 2018. Ha gjerne med Wacom tegnebrett som gjør det mye lettere å jobbe med bildene. Gratis Lightroom og Photoshop prøveversjoner kan lastes ned her – velg engelsk versjon da materiell som lærebøker og videoer gjerne er på engelsk.

Priser for privatpersoner per gang: Enkelt-time kr 900, 2 timer kr 1600, 4 timer kr 3000 og 6 timer undervisning kr 4000 (deretter kr 600 pr time). Kommer to personer er det halv pris for andre deltaker. Kurs for private grupper: 1350 kr pr time (3 – 6 deltakere). For større grupper og bedrifter, be om pris (undervisning er fritatt for moms).

Prisene gjelder undervisning i mitt studio på Gjettum gård ovenfor Sandvika, og gjelder når timene tas sammenhengende. Jeg kan selvsagt også komme til deg/dere og da kommer reisegodtgjørelse i tillegg.

Lurer du på noe? KONTAKT MEG HER

 

Hjertelig velkommen på fotokurs i mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum – jeg deler alt jeg kan med dere!

 

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS OVENFOR SANDVIKA I BÆRUM – KORT VEI TIL OSLO OG ASKER