MENU

FOTOGRAF BÆRUM – NOEN FAVORITTBILDER FRA 2015

Jeg liker så godt nyttår. Nytt år, nye muligheter, nye bilder – spennende og utfordrende! Samtidig er årets slutt en tid for refleksjoner og å stoppe opp og kjenne litt på livet. Det som var viktig før er ikke lenger så viktig – nå godt uti livet har jeg fått andre verdier og prioriteringer. Som fotograf ser jeg naturlig nok lyset på en annen måte enn da jeg var klesdesigner. Og med fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum er jeg omgitt av vakre motiver og flotte baktepper hver eneste dag.

Her er noen favorittbilder fra 2015 – bilder tatt eller redigert i fjor. Jeg har begynt med Fine Art redigering på portrettene mine som gir dem et helt eget unikt, kunstnerisk uttrykk. Farger og uttrykk kan gjerne tilpasses miljøet bildene skal henge i og variasjonsmulighetene er mange. Noen eksempler ser du nedenfor og flere finner du her på min nettside.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00076Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00077Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00083

Alle kvinner burde få tatt noen riktig vakre bilder. At det finnes bilder av oss er viktig nå og det er viktig for dem som kommer etter oss. Og med bilder mener jeg de flotte, innrammede fotografiene som henges på hedersplassen i stua. Jeg tilbyr nå Beautiful Me fotografering med styling og makeover. Her er to favoritter som illustrerer nettopp dette. Det nederste bildet er fotografert inn i et vakkert speil og har fått avansert Fine Art redigering. Spennende å jobbe med og unikt resultat!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00085Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00084

Jeg elsker å ta vakre bilder som Ballet Shoes fotografering av dansere. I mitt fotostudio har jeg styling-effekter som silkeblomster, smykker, gamle møbler og vakre tyllskjørt. Min flotte, håndmalte fotobakgrunn går helt til taket og toneringen jeg gjør i billedbehandlingen gir bildene totalt forskjellig uttrykk. Bildene nedenfor har også fått Fine Art redigering som gir dem en helt spesiell, malerisk stemning.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00078Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00079Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00081

Noe av det aller hyggeligste jeg vet er konfirmantfotografering, enten konfirmanten kommer alene eller sammen med familien. Gutta fortjener like fine bilder som jentene, og ingen ting slår et ærlig blikk og to flotte øyne som ser rett inn i kamera!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00086Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00087Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00098Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00091Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00094

Det er også viktig å forevige familien, ikke minst når ungdommen er på vei ut i verden og samlingspunktene blir færre. Familiefotografering er alltid like hyggelig, ikke minst når lyset klaffer og vi får sjansen til å ta en tur ut på jordet som her. Klassisk sort/hvitt er alltid fint. Og det vakre stabburet på Gjettum Gård er en perfekt bakgrunn til de mettede fargene og en mer rustikk stemning.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00089Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00088Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00090

Når skjønne babyer kommer tilbake noen år senere og har blitt vakre, kloke små frøkner da er det jo ekstra stas å være fotograf. For jeg blir jo så glad i dem og har dem med meg videre, både som minner og bilder jeg virkelig verdsetter!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00110

Motiver ser jeg over alt og hele tiden, selv om kameraet ikke er med meg døgnet rundt slik det var da jeg hadde gjenoppdaget fotografiet og var helfrelst. Helfrelst på foto er jeg fortsatt – det er jo både min jobb og min hobby og noen netter drømmer jeg faktisk om Photoshop. Kanskje nettopp derfor liker jeg så godt å holde fotokurs og å dele kunnskapen og entusiasmen min med andre. Her er to favoritter fra portrettkurset jeg holdt i høst – ærlige, vakre bilder som dette er noe av det jeg liker aller best!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00104Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00103

I 2015 ble det også mye fokus på motefotografering og ferdigstilling av strikkeboka Vakker strikk til alle årstider med flotte modeller av den dyktige designeren Sidsel J. Høivik. Dette er oppfølgeren til suksessen vår Lekre masker og lekne sting som også er utgitt på Gyldendal.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00111

Jeg fikk også gleden av å jobbe med Aurora Verksted – firmaet med det store hjertet og integrert, sosial profil. Her er noen favoritter med supermodell Vendela Kirsebom og hennes vakre modelldatter Julia.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00102Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00112Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00100

Til sist noen Wall Art bilder jeg er glad i. Landskapsbildet og bildet av kirken tok jeg i Skottland. Rosebildet tok jeg på en kirkegård her i Bærum. Det har jeg jobbet med i mange timer i Photoshop med teksturer og toneringer. Bilder gjør seg best på vegg og jeg benytter den beste fagprodusenten og leverer bilder på standouts, plexiglass, aluminium og med flotte kvalitetsrammer. Og ganske snart skal noen av disse bildene pryde mine vegger i mitt hyggelige fotostudio på idylliske Gjettum Gård. Ta kontakt da om du også ønsker bilder til dine vegger!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00105Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00106Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00107Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00108