Kommersielle oppdrag | Oslo Bærum fotograf | reklamefoto, produktfoto
MENU

Kommersielle oppdrag

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS OVENFOR SANDVIKA I BÆRUM – KORT VEI TIL OSLO OG ASKER

 

Som kommersiell fotograf arbeider jeg for bedrifter, forlag og magasiner innen portrettering, interiør, mote, produkt og livsstilsfotografering. Mitt dagslys fotostudio ligger på idylliske Gjettum Gård ovenfor Sandvika. Gårdens fine beliggenhet er perfekt for utebilder og gir bildene stemninger i takt med omgivelsenes skiftninger gjennom året. Bildene mine har vært publisert i bøker, magasiner, aviser, nettsider og kataloger. Klikk på bildene ovenfor for å ta en titt på noen av mine kommersielle oppdrag og fotografiene mine.

Mer informasjon finner du her under OM ANNE HELENE og her under INTERNASJONALT