MENU

Beautiful Me

Alle kvinner burde få tatt noen riktig vakre portretter. At det finnes bilder av oss er viktig nå og det er viktig for dem som kommer etter oss. Og med bilder mener jeg de flotte, innrammede fotografiene og ikke bare mobilbildene vi har tilgang til hele tiden. I dag har de aller fleste tilgang til et godt kamera og kan ta et bilde. Så hvorfor da gå til en fotograf? Ta en titt på mine før og etter-bilder i galleriet nedenfor så ser du hvor viktig det er med flatterende lys, god posering og riktig vinkel. Før-bildene er tatt rett på, usminket og i dagligantrekk. Det er da også slik mange fremstår på bildene når uerfarne ‘fotografer’ knipser i vei.

En pen, naturlig retusj hører også selvsagt med for digitale bilder rett fra kamera er for meg uferdige bilder. Jeg gir gjerne bildene forskjellig preg og etterbehandling i Photoshop i tråd med stemningen i hvert enkelt bilde og her kan du lese mer om dette. I det siste har jeg arbeidet mye med Fine Art redigering og dette er også noe jeg tilbyr ved denne type fotografering.

Det er viktig at vi har nok tid slik at vi får tatt forskjellige settinger både med forskjellige antrekk og bakgrunner. Og for å gi deg den ultimate opplevelsen og ekstra flotte bilder kan jeg gjerne engasjere en stylist som vil fremheve det beste ved deg, gi deg en fin makeup og stelle håret ditt. Her er er noen tilbakemeldinger fra tidligere fotoopplevelser:

Linda: Anne Helene e ei varm og harmonisk dame som får dæ te å slappe av. Hu får ikke bare fram de fine sian ved dæ i bildan, men også de goe følelsa. Æ følt mæ som verdens vakreste prinsesse!

Ida: Anne Helene har tatt noen helt fantastiske bilder av meg! Jeg er så stolt av bildene og så fornøyd med dem. Tiden i studio var både morsom og lærerik. Anne Helenes veiledning under fotograferingen tar jeg med meg videre. Hun er utrolig flink til å få frem et helt spesielt uttrykk og en spesiell stemning i bildene. Denne dama vet hva hun gjør!

Beate: Så herlig Anne Helene! Tusen takk for en spennende og lærerik dag – jeg svevde i mange dager etter etterpå. Dette er rett og slett sunt. Kjæresten min visste ikke helt hva han skulle si da han så bildene, han ble helt satt ut. Dette er virkelig stor stas!

Se flere vakre portretter i galleriet her!

Hjertelig velkommen til mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika og til noen fine timer med deg i fokus!