MENU

MONA-LISA LIENG HIMMELSTJERNAN

Da den fantastiske artisten Mona-Lisa Lieng skulle lansere sin nye CD ‘Himmelstjernan’ fikk jeg gleden av å ta bildene hennes, både til CD-cover og artistportrettene for promotering og til pressen. Disse bildene tok jeg i mitt daslysstudio med en kombinasjon av eksitsterende lys og mitt nye ledlys. Dette er en fantastisk kombinasjon som gir bildene en opplevelse av et vakkert dagslys. Mykheten og feelingen forsterkes når jeg fotograferer med stor blenderåpning og ledlyset gjør det også mulig å pumpe opp ISOen uten at bildene blir kornete. Hår og makeup er av dyktige Corinne Alice som jeg ofte samarbeider med.

Mona-Lisa ønsket forskjellige typer bilder og som den jordnære jenta hun er måtte vi selvsagt ut i naturen. Bildene tok vi på området rundt Gjettum Gård tidlig i vår, mens det var gråbrunt på åkrene og lenge før naturen våknet etter sin vintersøvn.

 

Om sangen “Himmelstjernan” forteller Mona-Lisa Lieng at den handler om det å bli tatt trygt imot av noen man er glad i som viser veien. Den handler også om lengsel og det å vende hjem igjen. Mens sangen “Løvet nedpå bakken” handler om livets skjørhet, om tap og om trøst. For på en helt vanlig tirsdag kan livet snus på hodet, men i fortvilelsen kan avskjeden allikevel bli vakker i minnet.

Det er noe inderlig, ærlig og nært over Mona-Lisa sitt budskap og jeg oppfordrer deg til å ta deg til tid til å høre de vakre, dype låtene hennes som jeg deler her. Og ikke minst – kjøp CDen hennes hvor hun synger på stemningsfull Bjugn-dialekt. Det ligger en utrolig stor innsats bak ‘Himmelstjernan’ – både på det artistiske og ikke minst på det menneskelige planet. Mona-Lisa Lieng fortjener virkelig å nå bredt ut som artist!

 

Klikk her for å komme til Mona-Lisa Liengs nettside og her for å følge henne på Facebook!