MENU

FOTOGRAF BÆRUM – BEATES BEAUTIFUL ME BILDER

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_Beautiful_Me_00135

Alle kvinner burde få tatt noen riktig vakre bilder av seg selv. At det finnes bilder av oss er viktig nå og det er viktig for dem som kommer etter oss. Og med bilder mener jeg de flotte, innrammede fotografiene – de som er mer enn bare et bilde! Ta en titt på before & after-bildet av Beate så ser du hvor viktig det er med flatterende lys og posering, en pen retusj og ikke minst samarbeide med en dyktig stylist. Før-bildet er tatt rett på, usminket og i dagligantrekk slik hverdagen er for mange av oss og også slik vi gjerne fremstår på private bilder.

Om fotoopplevelsen sier Beate: Så herlig Anne Helene! Tusen takk for en spennende og lærerik dag – jeg svevde i mange dager etter etterpå. Dette er rett og slett sunt. Kjæresten min visste ikke helt hva han skulle si da han så bildene, han ble helt satt ut. Dette er virkelig stor stas!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_Beautiful_Me_00137Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_Beautiful_Me_00138

Jeg gjør alltid mitt ytterste for å ta de beste bildene og gi deg den ultimate fotoopplevelsen. I dette inngår også samarbeide med dyktige stylister som Corinne Alice som fremhever din naturlige skjønnhet med flott og gjerne naturlig makeup, styling av håret og om ønskelig også styling av antrekk. Du får samtidig opplæring og tips slik at du senere kan legge en makeup i riktige nyanser og stil og med produkter tilpasset din hud, dine farger og ikke minst din egen alder.

Det er viktig at du føler deg ekstra fin en dag som denne. Det er da bildene blir bra, og samarbeidet med stylisten bidrar til dette. Målet mitt er jo å ta de flotteste bildene av deg, bildene du og dine vil ha glede av – lenge!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_Beautiful_Me_00139Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_Beautiful_Me_00142

Til en Beautiful Me-fotografering er en rolig, god stemning viktig for å fremskape uttrykkene som gir de fine bildene. Jeg setter av rikelig med tid til klesskift og bytte av lys, bakgrunner og effekter – alt i samråd med deg og dine ønsker for det ferdige resultatet. Bildene tar vi i mitt studio på Gjettum Gård, på området rundt gården eller på ønsket location.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_Beautiful_Me_00140 Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_Beautiful_Me_00141

Klassiske sort/hvite portretter går aldri av moten og er alltid like vakkert. Jeg trekkes mot de dype, mettede tonene så vel som mot backlit-bilder i highkey med lyset flommende bakfra som her…

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_Beautiful_Me_00143Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_Beautiful_Me_00144Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_Beautiful_Me_00145

En viktig del av jobben min er etterbehandlingen av bildene i Adobe Photoshop. Jeg bruker mye tid på hvert eneste bilde jeg leverer, ofte flere timer. På denne måten blir da også resultatet noe helt annet enn det er rett fra kamera. Jeg yter alltid mitt beste og teller ikke minutter – et bilde er først ferdig når jeg er fornøyd. Det er dette som gir meg glede og ikke minst er det slik det blir flotte bilder!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_Beautiful_Me_00146

Et vakkert portrett blir enda finere i etterbehandlingen og jeg redigerer selvsagt alle bestilte bilder. Jeg tilbyr også Fine Art redigering hvor jeg bruker toneringer og teksturer som her i  dette bildet. Slik skaper jeg et helt unikt, kunstnerisk og malerisk uttrykk. Stemning og fargetoner tilpasser jeg gjerne miljøet bildene skal henge i. Min dyktige leverandør av fagprodukter leverer de flotteste innrammede bildene av beste kvalitet, og jeg har nettopp hengt opp mange flotte, store bilder i studio med forskjellig, superlekker innramming som eksempler og til inspirasjon.

Bilder fra flere Beautiful Me-fotograferinger finner du på min hjemmeside – klikk her

Hjertelig velkommen til meg og din spesielle fotografering i mitt hyggelige studio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika!