MENU

Årets portrett 2017

Jeg er så utrolig glad og takknemlig for ÅRETS BILDE i portrett og Interfotoprisen i Norges Fotografforbunds landskonkurranse 2017. Bildet mottok også en høythengende sølvmedalje. Om bildet mitt av vakre Ida Kristine sier juryen: ‘Et ypperlig klassisk portrett som glir over i det maleriske. Deilige duse indigotoner mot varme hudtoner. Godt uttrykk, god komposisjon. Det repetitive fargespillet gjør bildet spennende og samtidig harmonisk.’ Tusen takk for prisen og for gode ord som jeg tar med meg videre!

Jeg deltok også i kategorien Barn i Landskonkurransen med dette bildet av Tor fikk jeg en bronsemedalje. Dette er min favoritt blant portrettene jeg tok i 2016 og jeg er imponert over Tors tilstedeværelse i bildet!

Dette barnebildet med tittelen ‘Alene’ ble også antatt i Landskonkurransen. Bildet snakker til meg på et dypere plan og for hver gang jeg ser på det blir jeg enda mer glad idet. Menneskemøtene tar jeg med meg og de gjør meg til en litt bedre utgave av meg selv. Jeg har verdens beste jobb!

Det er viktig å følge magefølelsen og stole på egen vurdering når man deltar i konkurranser. At bildet over ikke nådde opp denne gangen gjør det ikke mindre viktig for meg og hver dag eneste dag gleder jeg meg over det store, flott innrammede bildet som henger i studio!