MENU

Portretter kvinner & menn

Som portrettfotograf søker jeg å få frem det indre og skape de vakre, ærlige bildene – bildene som betyr noe og som gjerne formidler noe mer. Å fremstille den enkelte på best mulig måte er noe jeg etterstreber, både når jeg fotograferer og når jeg ferdigstiller bildene mine i Photoshop. Dette innebærer at vi må ha nok tid ved fotograferingen og gjerne litt tid i forkant til en hyggelig prat. Redigeringen er også en viktig del av jobben min. Generelt bruker jeg mye tid på hvert eneste bilde, rett og slett fordi jeg vil levere det beste jeg kan. Les om redigeringsprosessen min HER

For meg er helheten viktig og dette inkluderer også formålet med fotograferingen og hva sluttproduktet skal bli. Hvor bildene skal henge er gjerne avgjørende for både fotografering, redigering og innramming. Det er naturligvis viktig hva du har på deg, og klesskift er selvfølgelig mulig. Resultater blir best når vi planlegger fotograferingen på forhånd og du kan gjerne lese litt om klær, hår og styling HER

 

I galleriene under kan du ta en titt på noen av mine portretter av kvinner og menn!

 

Velkommen til mitt fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum!