Paste your Bing Webmaster Tools verification code here
Oslo fotograf Anne Helene Gjelstad med studio i Bærum bio picture
  • HEI OG VELKOMMEN TIL MIN BLOGG!

    Jeg er fotograf med fotostudio på idylliske Gjettum Gård i Bærum, bare fem minutter fra Sandvika og med kort vei til Oslo og Asker. Jeg tilbyr også fotokurs og privatundervisning i portrettfoto, Photoshop og Lightroom.

    Som portrettfotograf søker jeg å få frem det indre og ta bilder som betyr noe, både for dem som blir avbildet og for dem som betrakter. Spesielt godt liker jeg å fotografere konfirmanter, barn og ungdom. De er så ærlige foran kamera, ser rett inn i linsa og viser oss at det er godt nok å være akkurat den vi er. Jeg er også kommersiell mote- og reklamefotograf og arbeider hele tiden med mine egne fotografiske kunstprosjekter.

    Hjertelig velkommen til fotografering i mitt hyggelige fotostudio i Bærum. På Gjettum Gård er det også flotte uteområder, perfekt for å ta stemningsfulle utebilder året rundt!

Vakre bilder tatt ute i ‘store studio’ er noe av det jeg liker aller best og ekstra fint syns jeg det er når jeg får lov å fotografere herlige barn som her. På området rundt mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika er det flotte uteområder, perfekt for stemningsfulle bilder året rundt. Tusen takk til foreldrene for at jeg får dele disse bildene av dette skjønne søskenparet!

 

Del på Facebook|Tweet post|Send til en venn|83,101,110,100,32,109,101,103,32,101,110,32,101,45,109,97,105,108liam-e ne gem dneS

Egentlig er jeg ikke spesielt glad i fotokonkurranser, og syns ikke at det bare er greit at andre vurderer mitt arbeide. Juryering handler jo vel så mye om den som juryerer som om bildene som juryeres, og det noen stemmer frem kan andre stemme ned. På den annen side er det positivt med tilbakemeldinger og ikke minst er egen prosess i forbindelse med utvelgelse, endelig ferdigstilling og innsendelse nyttig, krevende og bra. Man sender jo inn bilder man tror på, er fornøyd med og gjerne har et spesielt forhold til. Slik også med mitt bidrag til Oslo Fotograflaugs konkurranse i år. Det er selvfølgelig veldig hyggelig at alle mine bidrag passerte nåløyet og at to av dem ble premiert med høythengende bronsemedaljer. Men enda viktigere er menneskemøtene og dem jeg har fått portrettere for dette er bilder som alle betyr svært mye for meg!

Portrett av Annette – bronse

Portrett av Ada – bronse

Konfirmant August

Blomsterpiken

Del på Facebook|Tweet post|Send til en venn|83,101,110,100,32,109,101,103,32,101,110,32,101,45,109,97,105,108liam-e ne gem dneS

Jeg er så utrolig glad og takknemlig for ÅRETS BILDE i portrett og Interfotoprisen i Norges Fotografforbunds landskonkurranse 2017. Bildet mottok også en høythengende sølvmedalje. Om bildet mitt av vakre Ida Kristine sier juryen: ‘Et ypperlig klassisk portrett som glir over i det maleriske. Deilige duse indigotoner mot varme hudtoner. Godt uttrykk, god komposisjon. Det repetitive fargespillet gjør bildet spennende og samtidig harmonisk.’

Jeg deltok også i kategorien Barn i Landskonkurransen med dette bildet av Tor fikk jeg en bronsemedalje. Dette er min favoritt blant barneportrettene jeg tok i 2016 og jeg er imponert over Tors tilstedeværelse i bildet!

Dette barnebildet med tittelen ‘Alene’ ble også antatt i Landskonkurransen. Bildet snakker til meg på et dypere plan og for hver gang jeg ser på det blir jeg enda mer glad idet. Menneskemøtene tar jeg med meg og de gjør meg til en litt bedre utgave av meg selv. Jeg har verdens beste jobb!

Det er viktig å følge magefølelsen og stole på egen vurdering når man deltar i konkurranser. At bildet over ikke nådde opp denne gangen gjør det ikke mindre viktig for meg og hver dag eneste dag gleder jeg meg over det store, flott innrammede bildet som henger i studio!

Del på Facebook|Tweet post|Send til en venn|83,101,110,100,32,109,101,103,32,101,110,32,101,45,109,97,105,108liam-e ne gem dneS