Fotostudio | Oslo Bærum fotograf | portrett, barn, konfirmant, familie
MENU

Mitt hyggelige fotostudio

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS OVENFOR SANDVIKA I BÆRUM – KORT VEI TIL OSLO OG ASKER

Hjertelig velkommen til mitt hyggelige fotostudio på den store, røde låven på idylliske Gjettum Gård ovenfor Sandvika. Det er her jeg holder portrettkurs og i bilderedigering i Photoshop og Lightroom. Og det er her jeg tar de fleste av portrettene mine. Her er det røffe murvegger, et flott stabbur og fantastiske uteområder som gir bildene stemninger i takt med omgivelsenes skiftninger gjennom årstidene. I mitt studio har jeg store takvinduer og kan med litt planlegging bruke det vakre dagslyset når jeg fotograferer. Jeg har også led-lamper som fyller lyset fint inn ved behov. Og jeg har selvfølgelig tradisjonelt studiolys med bl.a. en stor octabox som gir et flott lys. Mine eksklusive, håndmalte bakgrunner gir en egen, malerisk feeling i bildene. Det er kort vei til Oslo, Sandvika og Asker og veibeskrivelse finner du HER

Jeg har laget et galleri med bilder tatt i studio og vil du se forskjellige typer studiobilder med forskjellige fotobakgrunner og lyssetting klikker du HER

portrettfotografering-studiobilder-fotostudio-Oslo-Bæruportrettfotografering-studiobilder-fotostudio-Oslo-Bæru