Fotostudio | Oslo Bærum fotograf | portrett, barn, konfirmant, familie
MENU

Mitt fotostudio

Hjertelig velkommen til mitt hyggelige fotostudio på den store, røde låven på idylliske Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum. Det er her jeg holder portrettkurs og kursene i bilderedigering i Photoshop og Lightroom. Og det er her jeg tar de fleste av portrettene mine. I mitt studio har jeg store takvinduer og kan bruke det vakre dagslyset når jeg fotograferer, og jeg har led-lamper som fyller lyset fint inn ved behov. Jeg har selvfølgelig også tradisjonelt studiolys med bl.a. en stor octabox som gir et flott lys. Mine eksklusive, håndmalte bakgrunner gir en egen, malerisk feeling i bildene.

Det er kort vei til Oslo, Sandvika og Asker og veibeskrivelse finner du HER

Hjertelig velkommen en hyggelig fotografering i mitt studio på Gjettum Gård!