MENU

KONFIRMANTFOTOGRAFERING I BÆRUM – HER ER MATS

Alle har vi et forhold til konfirmantbilder – ikke minst våre egne. Mitt konfirmasjonsbilde ble tatt dagen etter fordi oppi alt sirkuset på den store dagen ble det glemt å ta bilde av hovedpersonen, og fotograf fikk jeg ikke lov å gå til for pappa hadde kamera. Oppstaset i gulprikket kjole under epletreet i hagen og sammen med nabojenta i flekkete hjemmeklær ble jeg altså foreviget. Så i motsetning til mange av dagens konfirmanter har jeg ikke akkurat noe skrytebilde fra da jeg ’ble voksen’. Men jeg har i motsetning til andre på min alder i det minste et bilde og et minne om nabojenta…

Jeg vet at alle kan se bra ut på bilder og for at vi skal lykkes trenger vi både tid og ro slik at vi får prøvd ut forskjellige settinger. Sammen med Mats hadde jeg et par fine timer rundt på Gjettum gård hvor jeg har mitt studio. Mats leverte og her er favorittbildene. Tusen takk for at jeg får dele disse!