MENU

Portretter barn

Jeg liker så godt å fotografere barn fordi de er så ærlige i møte med kameraet og lærer oss at det er nok å bare være den vi er. Det er så fint å kunne fange de tankefulle, seriøse øyeblikkene, de ærlige og direkte blikkene og den sanne, boblende gleden bare et barn kan vise. Det er også slik det blir barnebilder som gleder i årene som kommer. God tid og en avslappet, lett stemning er både hyggelig og viktig. Da får vi frem de fine uttrykkene og de naturlige smilene, men også de indre stemningene som barn så lett uttrykker. Og det er både de indre så vel som de ytre stemningene jeg tar med videre når jeg ferdigstiller bildene mine. Redigeringsprosessen er en viktig del av arbeidet mitt og farger og toner spesielt.

Fine Art portrettering og da også av barn er min prioritering fremover. Slike stemningsfulle portretter hvor det kunstneriske er i fokus egner seg best til de litt større barna, fra fem år og oppover. For å lese mer og se noen av mine Fine Art portretter, klikk HER

 

Klikk på bildene nedenfor for å se galleriene med flere vakre barnebilder!

 

Velkommen til mitt fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum!