Fine Art portrett | Oslo Bærum fotograf | fotostudio, portrettfotograf
MENU

Fine Art portretter

Fine Art portrett er vakre bilder inspirert av de klassiske malerne og et flott portrett kan bli et kunstverk gjennom redigeringen. Etter en grunnleggende redigering som beskrevet her bygges bildet opp lag for lag med toneringer og teksturer så det får et helt unikt, kunstnerisk uttrykk. Dette er en tidkrevende arbeidsprosess, og også noe av det jeg liker aller best og som får frem kunstneren i meg. Bildet av Stine av nederst til høyre i collagen ovenfor ble tildelt en høythengende gullmedalje i Norges Fotografforbunds landskonkurranse 2018. Og bildet av Ida Kristine i galleriet nedenfor ble Årets portrett i Norges Fotografforbunds landskonkurranse 2017 og det ble også premiert med en gjev sølvmedalje.

Fotografering må vi planlegge på forhånd og redigeringen avtales i hvert enkelt tilfelle. Jeg tilpasser gjerne fargepaletten slik at bildet passer inn i miljøet det skal henge i. Bildene leveres selvsagt på høykvalitets papir som har flere generasjoners levetid ved innramming med glass og ramme fra vår ledende produsent av fagprodukter. Les mer om dette her 

En Fine Art portrett-fotografering koster kr 7.500 og inkluderer fotografering inntil to timer, visningstime i etterkant og et kunstnerisk redigert fotografi inntil 30 x 45 cm samt filen i web-oppløsning. Utover dette bestiller du de bildene du ønsker, og det inkluderte bildet kan selvsagt oppgraderes hva gjelder størrelse og også leveres innrammet.

 

Se flere Fine Art portretter i galleriet her!

Hjertelig velkommen til mitt fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum og din spesielle Fine Art portrettfotografering!