Fine Art portrett | Oslo Bærum fotograf | fotostudio, portrettfotograf
MENU

Fine Art portrett

 

Fine Art portrett – vakre, kunstneriske bilder inspirert av de klassiske malerne! Et flott portrett kan bli et kunstverk og jeg tilbyr nå Fine Art redigering. Etter en grunnleggende retusj som beskrevet her bygges bildet opp lag for lag med toneringer og teksturer så det får et helt unikt, kunstnerisk uttrykk. Bildet over av Stine ble tildelt en høythengende gullmedalje i Norges Fotografforbunds landskonkurranse 2018. Og bildet under av Ida Kristine ble Årets portrett i Norges Fotografforbunds landskonkurranse 2017 og det ble også premiert med en gjev sølvmedalje.

En Fine Art portrett-fotografering må vi planlegge på forhånd og redigeringen avtales i hvert enkelt tilfelle. Jeg tilpasser gjerne fargepaletten slik at bildet passer inn i miljøet det skal henge i. Redigeringen koster fra kr 1500 per bilde, avhengig av arbeidstiden som medgår. Jeg samarbeider med vår ledende produsent av fagprodukter, og bildene leveres selvsagt med blekk og fotopapir av høyest kvalitet og med lang levetid slik at bildene kan gå i arv gjennom generasjonene.

Her er noen eksempler på forskjellige typer Fine Art portretter og flere varianter finner du i galleriet. Hjertelig velkommen til mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum og din helt spesielle fotografering!