MENU

Konfirmantfoto

Noe av det aller hyggeligste jeg vet er å fotografere konfirmantene! Det beste resultatet får vi når vi har god tid og jeg setter derfor av av 1½ time slik at det også er rom for et klesskift om du ønsker bilder med forskjellig stil. Fest- eller dagligantrekk, Top-modell ute eller i studio, med musikkinstrument, søsken og familie eller kanskje med hunden eller katten din? Valget er ditt, mulighetene mange og sammen kan vi planlegge akkurat dine bilder. Konfirmantfotograferingen skal også være en god opplevelse du tar med deg videre!

Jeg tar gjerne konfirmantbildene ute da jeg syns naturen ofte gir den vakreste bakgrunnen og naturlig lys de fineste bildene. På Gjettum Gård i Bærum hvor jeg har mitt fotostudio er det flotte omgivelser, og her er det også røffe murvegger og et fint stabbur perfekt for konfirmantfotografering. I mitt hyggelige fotostudio har jeg også flotte, håndmalte bakgrunner om du ønsker studiobilder i stedet. Redigering av bildene er en viktig del av jobben min, og jeg bruker også mye tid på etterarbeide av bildene. Har du fått noen prikker i fjeset for anledningen så tar jeg dem gjerne bort – enkel redigering er inkludert hos meg.

En konfirmantpakke koster kr 4.500 og inkluderer selve fotograferingen, backup hvis utefotografering, visningstime i etterkant, 20 takkekort med konvolutter og det samme bildet som print inntil 20 x 30 cm på høykvalitets fotopapir samt samme filen i web-oppløsning slik at du også får nytt profilbilde. Utover dette bestiller dere de bildene dere ønsker, og det inkluderte bildet kan selvsagt oppgraderes hva gjelder størrelse og også leveres innrammet.

Noen ønsker også Fine Art portretter, slik som de tre første bildene i galleriet nedenfor og mer om dette finner du HER

Fikk du ikke tatt konfirmasjonsbildene på den store dagen? Da er du i godt selskap og mange kommer til meg lenge etterpå. Da har vi gjerne bedre tid og bildene blir minst like fine som på selve dagen!

 

Bla i galleriet og klikk på sort/hvitt bildene under for å se videoene!

 

Velkommen til mitt fotostudio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum!