MENU

Konfirmantfoto

Noe av det aller hyggeligste jeg har jobbet med er å fotografere konfirmantene! Det beste resultatet fikk vi gjerne når vi hadde god tid og med rom for et klesskift for de som ønsket bilder med forskjellig stil. Fest- eller dagligantrekk, med søsken og familie og noen med hunden. Målet mitt har også vært at fotograferingen skulle være en god opplevelse konfirmanten tar med seg videre.

Jeg har gjerne tatt konfirmantbildene ute da jeg syns naturen ofte gir den vakreste bakgrunnen og naturlig lys de fineste bildene. På Gjettum Gård er det flotte omgivelser, og her er det også røffe murvegger og et fint stabbur perfekt for konfirmantfotografering. I mitt hyggelige fotostudio har jeg også flotte, håndmalte bakgrunner for de som ønsket studiobilder i stedet. Noen ønsket også Fine Art portretter, slik som de tre første bildene i galleriet nedenfor og mer om dette finner du HER

Bla i galleriet og klikk på bildene under for å se videoene!