Konfirmantfotografering | Oslo Bærum fotograf | portrett, konfirmantfoto

Konfirmantfotografering

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS OVENFOR SANDVIKA I BÆRUM – KORT VEI TIL OSLO OG ASKER

konfirmantfotografering-konfirmantfoto-konfirmant-fotograf-Oslo-Bærum

Noe av det aller hyggeligste jeg vet er å fotografere konfirmantene – å være konfirmantfotograf! Det beste resultatet får vi når vi har god tid og jeg setter derfor av av 1½ time slik at det også er rom for klesskift om du ønsker bilder med forskjellig stil. Fest- eller dagligantrekk, Top-modell ute eller i studio, med musikkinstrument, søsken og familie eller kanskje med hunden eller katten din? Valget er ditt, mulighetene mange og sammen kan vi planlegge akkurat dine bilder. Konfirmantfotografering skal også være en god opplevelse du tar med deg videre!

Aller helst tar jeg konfirmantbildene ute da jeg syns naturen gir den vakreste bakgrunnen og naturlig lys de fineste bildene. På Gjettum Gård i Bærum hvor jeg har mitt fotostudio er det flotte omgivelser, og her er det også røffe murvegger og et fint stabbur perfekt for konfirmantfotografering. Jeg bruker også mye tid på etterarbeide av bildene mine. Har du fått noen prikker i fjeset for anledningen så tar jeg de gjerne bort – enkel hudretusj er inkludert hos meg. Takkekort-bildet og de innrammede bildene som bestilles leveres også klargjorte for Facebook og Instagram uten tillegg slik at du får nytt profilbilde om du ønsker.

Fikk du ikke tatt konfirmasjonsbildene på den store dagen? Da er du i godt selskap for mange kommer til meg lenge etterpå og bildene blir minst like fine som de ville blitt på selve dagen. Flere slike bilder ser du ovenfor.

 

Klikk for å se KONFIRMANTGALLERIET og på bildene nedenfor for å se videoene!