MENU

Priser privat fotografering

Målet mitt er å levere de aller beste bildene. Dette reflekterer kvaliteten og mengden arbeid jeg legger ned i hver eneste fotografering og i ferdigstillingen av hvert eneste bilde. For meg er kvalitet det viktigste, ikke kvantitet og da jeg har begrenset med tid fremover vil jeg prioritere Fine Art portretter og mer om dette finner du HER

Det er vanskelig å gi eksakte priser før du vet hva du ønsker å bestille, så dette må vi avtale i hvert enkelt tilfelle. Det inngår mye tid og arbeid i et oppdrag som du som kunde ikke ser, både før og etter fotograferingen og ved utvelgelse og redigering av de valgte bildene. For meg er fleksibilitet viktig og jeg tar ikke tilleggsbetaling for kveldsarbeid eller avbestillinger grunnet sykdom. Og ikke minst leverer jeg markedets flotteste produkter – ekte håndverk fra landets ledende fagleverandør. Mer om dette finner du HER

 Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!