Studiobilder | Oslo Bærum fotostudio | portrettfotografering med forskjellige stemninger

Portrettfotografering – studiobilder

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS OVENFOR SANDVIKA I BÆRUM – KORT VEI TIL OSLO OG ASKER

portrettfotografering-studiobilder-fotostudio-Oslo-Bærum

I mitt fotostudio har jeg store takvinduer og kan med litt planlegging bruke det vakre dagslyset når jeg fotograferer. Jeg har led-lamper som fyller lyset fint inn ved behov og tradisjonelt studiolys med bl.a. en stor octabox som gir et flott lys. Mine eksklusive, håndmalte bakgrunner gir en egen, malerisk feeling i bildene. Ved bruk av forskjellige lyskilder, bakgrunner og i redigeringen skaper jeg portretter med forskjellige stemninger. Og dette er noe av dette som gjør portrettfotografering så interessant og spennende.

 

Bruk piltastene på tastaturet på PC og sveip på touchskjerm for å bla i galleriet!