MENU

STEMNINGSFULLE BARNEBILDER PÅ ÅKEREN

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00026I fjor på denne tiden fikk jeg gleden av å fotografere tre vakre små frøkner på åkeren like ved mitt fotostudio i Bærum. Å fotografere barn og unge er jo noe jeg liker spesielt godt, og særlig liker jeg de dypere portrettene som noen av disse jeg får lov å dele her. Som fotograf er jeg da heller ikke opptatt av kunstige smil – for meg ligger skjønnheten mer i de ærlige emosjonene og spontane uttrykkene. Nå er tiden igjen her for å ta flere vakre åkerbilder så ta kontakt om dette er noe for deg og dere. Hjertelig velkommen til fotografering i mitt hyggelige fotostudio og på områdene rundt Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00030Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00028Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00029Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00031