MENU

KONFIRMANTFOTO BÆRUM – MARTINS STORE DAG

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00034

Martin og familien hans kom til meg på selve konfirmasjonsdagen i begynnelsen av juni. I tillegg til konfirmantbilder ønsket de brødrebilder og familiebilder. Været var så som så med både litt tåke og duskregn og vi begynte derfor fotograferingen i studio. Bildet ovenfor er tatt med naturlig lys – jeg har jo dagslysstudio og liker svært godt å ta bilder som dette.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00033

Noen ganger blir det første bildet jeg tar det aller fineste – så også dette brødrebildet. Her har jeg lyssatt med kun en studiolampe med en 150 cm octabox.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00035

Etter en times tid i studio bestemte vi oss for å gå ut. Første stopp var stabburet som er superfint til konfirmantfotografering. De vakre fargene i det gamle treverket passet perfekt til Martins flotte konfirmasjonsdress. Jeg liker godt at han ikke ser i kamera på dette bildet.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00037

Det hadde sluttet å regne og åker og eng lå der duggfriskt og vakkert. Jeg fikk også anledning til å fotografere Martins bror Einar, og vi fikk tatt familiebildet. Martins takkekortbilde ser du nedenfor. Tusen takk alle sammen for at jeg får dele bildene deres – det var også så fint å få lov til å fotografere dere!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00036Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00038