MENU

MATHILDES BALLETTBILDER – KONFIRMANTFOTO

For å skape de magiske øyeblikkene og fange de beste uttrykkene bruker jeg tid sammen med konfirmantene. Jeg setter av tid til klesskift og skaper slik rom for den settingen de ønsker. Min mangeårige bakgrunn som klesdesigner kommer godt med når det gjelder styling og posering, slik at ungdommene skal være trygge og ta seg best mulig ut. Og jeg gjør selvsagt alltid mitt ytterste slik at fotograferingen blir en flott opplevelse som resulterer i bilder som vil glede mange og leve lenge.

Mathilde kom dirkete til meg etter seremonien i Bærum Kulturhus hvor hun hadde holdt konfirmantenes tale. Etter at vi hadde tatt de mer tradisjonelle bildene med den flotte nordlandsbunaden, var det tid for sceneskift. Her er noen favoritter jeg har valgt ut. Tusen takk for at jeg får dele disse Mathilde!

Vil du vite mer om hvordan jeg jobber? Ta kontakt for en hyggelig prat da vel!